BLIND DATE

2008-12-18, 15:58:58 / Kategori: Allmänt
Idag var jag på fika blind date med två andra tjejer, den ena gravid och den andra ganska nykläckt. Mycket trevligt, och lustigt eftersom den ena var en gammal Komvuxklasskompis. Kul att träffa henne igen, och ett roligt sammanträffande! Det blir definitivt fler fikadejter framöver, i synnerhet när alla barn är ute.

Trött som vanligt, nätterna kantas av återkommande vakna stunder. När jag vaknar till börjar jag alltid fundera på massa saker, och det gör det säkert ännu svårare att somna om. Inatt var det BB-vistelsen som spelades upp i mitt huvud. Och själva snittet, vad jag ska säga och be om när det är dags. Undrar vilken mat man får på BB, och om man får ett eget rum. Om jag måste dela med någon annan så vill jag åka hem så fort det bara går. Jag som sover så lätt hemma, hur skulle det funka i ett rum på ett sjukhus, tillsammans med en främling och dess skrikande barn?? Skulle ju inte få en blund i ögonen.
Förberedde även Jocke på att laptopen stannar med mig om jag nu måste stanna där ensam. Då sla den fyllas sprängfull med filmer som jag och knyttet kan kolla på ihop. Saw och såna filmer, det är lika bra att vänja dem med en gång!

Usch, skulle helst vilja lägga mig en stund, men Tindrisen har en kompis här. Känner mig som en miffo-morsa om jag lägger mig isoffan, för jag skulle garanterat somna. Då är man inte mycket barnvakt att hänga i granen...




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: