DAN FÖRE DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN!

2008-12-21, 13:42:54 / Kategori: Allmänt
Eller blev det där fel nu?? När jag skulle skriva det så blev det plötsligt komplicerat i min svamphjärna.
Har tagit paus nu, vi har städat hela förmiddagen. Nu är jag både trött och har ont. Ska dessutom jobba kl 16, så jag kanske ska varva ner lite nu innan dess.

Igår köpte vi gran! Höll på att inte bli nån, för jag tycker det är alldeles på tok för dyrt med närmare en femhundring för ett litet skogsträd. Vi hittade först en liten, liten kungsgran som var fin, men den skulle kosta 400 kr. 400 kr för en meter gran?! Nej tack! Vi åkte vidare, och till sist köpte vi en vanlig gran. Jag får stå ut med lite lösa barr. Plusset är att den luktar så himla gott, det gör inte kungsgranar. Kungsgranar luktar pissoar om man har tur. Jag har satt i ljusen och några snöflingor av guld, men klä den helt ska vi göra ikväll tillsammans när Tindra är hemma.

På kvällen igår var vi ute och åt italienskt med syrran och hennes kille. Enjoyhäftet är en makalös uppfinning!! Maten var supergod, vitlöksspäckad oxfilé med vitlökssmör och en massa annat gott. Till efterrätt blev det rabarber och hallonpaj med vaniljsås och vaniljglass. En jättetrevlig kväll med en massa skitsnack om allt och inget. Igelkotten var naturligtvis med och blev alldeles tokpigg i slutet av middagen. Kan det vara pga att jag drack både cola och kaffe...

Nu ska jag slappa lite innan det är dags att göra sig iordning för sushimakeri. Skön söndag på er, och en trevlig fjärde advent!

Kim
BLOGG: http://kimmelim.blogg.se/ 2008-12-22 / 02:52:40

Ja, visst fan är det dyrt med gran?! Jag förstår inte hur de kan med att ta så mycket för det. Själv så gick vi till den sektionen som hade "fula" granar och hittade en gulaktig, spinkig patetisk gran som vi fick pröjsa 200spänn för.

Plastgranar funkar ju ypperligt de med men tyvärr blir det ju inte riktigt samma julkänsla då...




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: