DEN HÄR VILL JAG HA

2008-12-10, 11:02:59 / Kategori: Allmänt
Efter mycket om och men har jag bestämt mig för att vi inte köper en vagga först, och sedan en spjälsäng. Mest av ren lathet faktiskt, och även lite platsbrist. Var ska vi göra av den när vi inte kan använda den längre? Då måste man annonsera ut den på  Blocket till skampriser, och så kommer det folk från när och fjärran och vill pruta i alla fall.
Nej då är det bättre att köpa en rejäl säng direkt som man kan ha hela tiden.

Men! En liten babykorg kan man ju ha i början, så det letade jag efter på Blocket. Den är mycket mindre, och man kan visserligen kanske bara ha den i 3-4 månader. Men den kanske man kan göra plats för i förrådet och spara, för den tar inte lika stor plats som en vagga. Och så hittade jag denna lilla söta korgen.




Tycker den var supersöt, och man får med madrass och sånt. Har mailat tjejen och förhoppningsvis kan vi åka och hämta den på lördag om ingen annan snor den framför näsan på mig... Kanske inte skulle lägga ut den här förresten, då kanske ni tar den... Hmmm... Ni skulle bara våga!

Härlig natt. Inte. Vaknade kl tre och var på toaletten och så drack jag lite vatten. Det räckte, för sen låg jag vaken till halv fem. Igelkotten tyckte också det var kul att vakna mitt i natten, så det blev ett fasligt ståhej i magen. Spelade ingen roll hur jag låg, det boxades och knuffades ändå. Själv ville jag bara gråta, för i min värld är det onaturligt att vara vaken så länge mitt i natten om man inte har planerat det.

Idag tänkte jag hämta Tindrisen lite tidigare i skolan och åka til stan med henne. Tänkte gå till Panduro och köpa julpysselsaker, och sen har jag även planerat in en fika med en stooor bakelse. Det kommer nog Tindrisen att gilla. Hon måste verkligen digga sin mamma nu när halva mitt födointag består av glass, godis eller chips. Tror inte ens det kommer komma en bebis ut ur magen på mig, utan kanske en gris. En fet, välgödd gris som levt på onyttigheter i nio månader.




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: