TVÅ FRAM OCH TILLBAKA DAGAR

2008-12-30, 22:51:37 / Kategori: Allmänt
Igår och idag har det varit ett farligt fläng på oss. Sprungit i affärer halva dagarna, och hit och åkt dit. Man får passa på att vara effektiv när Tindra inte är hemma, hon hatar ju att gå i affärer. Den genen har hon inte fått från mig!

Nu är vi nyss hemkomna från hockey. Hittade jättebilliga biljetter på Blocket igår som vi hade turen att vara först på, så idag blev det hemmamatch i Scandinavium mot Timrå. Bättre resultat denna gången än förra när vi var där, idag vann Frölunda. Det är så jävla häftigt att vara i ett nästan fullsatt Scandinavium när de gör mål. Fyrverkerier och grejer och ett publikjubel som nästan lyfter taket. Gött é det!
Sjörövar Fabbe hade nog också kul, antagligen pga den stora djungeltrumman som Frölundaklacken frenetiskt dunkar på. Blev i alla fall ett himla liv i magen när volymen var som högst.

Nyår imorgon, men ingen stor balunsfest för oss. Det blir trerättersmiddag hemma med darlingen, och en allmänt lugn och slapp dag. Ska bli skönt att vara hemma och göra precis vad man vill när man vill. Och så får vi väl se om jag och Fabbe orkar vara vakna till tolvslaget.

Nu är det dags att äta nåt igen. Ovanligt... Sov gott mina kära läsare!

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2008-12-31 / 11:00:57

Gott Nytt År till er!!

Anonym
BLOGG: http://ddoruntinas.blogg.se/ 2008-12-31 / 16:16:23

du ahr verkligen lyckats med din header ;)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: