FÖRÄLDRAPROV

2008-07-24, 10:12:11 / Kategori: Allmänt
Jag tycker det borde införas ett prov som vuxna måste genomgå innan man får lov att bli förälder. Man skulle vara tvungen att genomgå div tester och simulerade situationer.
Min ena arbetskompis berättade om något hon sett när hon skulle hem från jobbet en kväll förra veckan. Medans hon väntade på bussen kom en morsa med sin dotter på 3-4 år. Morsan var snorfull! Hon kunde knappt gå, hon försökte tända sin cigarett med sitt lypsyl, och hon sluddrade så att det inte gick att urskilja ett enda ord. Den lilla flickan sa till henne flera gånger - mamma, det är ingen tändare, det är ditt lypsyl. När det sedan började regna sa flickan - kom mamma, vi går in, det börjar ju regna, varpå mamman sluddrade något om mera bärs, och tog dottern med sig i släptåg mot en restaurang.
Min kollega följde efter, samtidigt som hon ringde polisen. Och det värsta av allt var att restaurangen serverade mamman ännu en öl, trots att hon var asfull, och trots att hon hade den lilla tjejen med sig. SKANDAL!

Precis vad som helst hade kunnat hända den lilla flickan. Någon kunde lätt ha plockat med sig henne utan att morsan gjorde något större motstånd eller ens märkte det. Åhh, jag blir så frustrerad! Vissa människor borde inte få ha barn.



Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2008-07-24 / 16:48:29

FY vad hemskt! :( Stackars lilla flicka... :(




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: