LÄTTNAD

2008-07-26, 10:06:24 / Kategori: Allmänt
Jag glömde ju berätta en stor nyhet igår. Fattar inte hur det kunde "slip my mind" men det gjorde det. Nyheten är i alla fall att jag har sagt upp mig från mitt jobb som jag inte trivs på. Min sista arbetsdag är den 31 aug, så jag jobbar alltså bara två veckor efter semestern.
Så nu måste jag leta nytt jobb. Jag har ca två månaders inkomst till, en vanlig lön och sedan en semesterersättning som nästan är lika stor som en lön. Så det blir ingen ekonomisk kris omedelbart. Men jag måste ju ändå ta mig i kragen och leta jobb, så jag inte blir alltför bekväm och bara vill gå hemma och äta choklad och dricka champagne varje dag. Varvat med lite shopping naturligtvis.

K i m m e l i m
BLOGG: http://mammamuuu.blogg.se/ 2008-07-26 / 11:04:39

Tycker det är strongt av dig att ta steget och säga upp dig om du inte trivs där. Man MÅSTE tycka om sitt jobb, annars står man ju inte ut.



Förresten så var det inget bloggkrig tyvärr. Jag försökte retas lite men sen så blev jag ignorerad. Typiskt. För jag älskar att jävlas hehe



Gå in på http://mammamuuu.blogg.se/designutlottning och kika!

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2008-07-26 / 17:33:56

Grattis till det stora steget! Det var nog på tiden, och precis som Kimmelim skrev så ska man inte hålla på med något man inte trivs med! Lycka till med det som du har tänkt göra i framtiden!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: