SPONTANLÖRDAG

2008-07-19, 23:52:56 / Kategori: Allmänt
Det kan man verkligen säga att det blev. I förmiddags gav vi oss iväg för att hämta två paket på Hemköp. Efter det åkte vi iväg och handlade lite grejer till semestern, jag köpte en hel hög med bikinisar på Stadiums rea bla.
Sedan ringde syrran och frågade om vi inte ville ta en fika med henne och hennes sambo på Gunnebo slott som ligger inte långt härifrån. Efter en liten promenad i slottsparken tog vi en god fika i solen.

På väg tillbaka till bilen blev det diskussion om Marstrand, vilket resulterade i en helt spontan tur ut dit. Men innan dess hann vi åka förbi syrrans svärföräldrar i Kungälv, och där grillade vi gott innan det var dags att ge oss av mot glass på Marstrand. Väl framme där möttes vi av regn och sura vindar, men vad gör väl det. Sällskapet var gott, glassen likaså, och vi hade en himla trevlig dag ihop!

Marstrand är en värld för sig. Så fort jag sätter min fot därute så känner jag mig som ett svart får. Eller som en iller i hönshuset. För jag passar bannemej inte in där, det kan jag lova!
Två meter efter att man gått av båten så har man redan sett 48 killar i 18-årsåldern, iklädda knäshorts, seglarjackor, pastellfärgade t-shirts eller skjortor och page i backslick. SO NOT ME!!! Efter ännu två meter har man bockat av lika många bratstjejer med muskorta klänningar och även de i seglarjackor.
Båtarna som ligger i hamnen passerar lätt tvåsiffrigt miljonbelopp, och från nästan varenda en dunkar det hög musik och ett gäng backslicksnubbar eller musklänningbrudar ragglar runt på däck med x antal promille i kroppen.
Jag fick fan ångest bara av att se dem. Kalla mig kärring eller va fasen ni vill, men det där livet är jag så förbi. Nej tacka vet jag en skön hemmakväll med 5 kg lösgodis, joggingbrallor och en schysst film. Det är livet för mig!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: