Så kan det gå - nu är man gräsänka...

2008-03-09, 22:42:45 / Kategori: Allmänt
Särbo i veckorna, sambo på helgerna. Märkligt tillstånd alltså...
Jocke packade sin sopsäck denna regniga söndageftermiddag och styrde kosan mot sina hemtrakter igen. Inte för gott, Gud bevare mig väl. Tillfälligt jobb på östkusten i ca 2 månaders tid.

Känns lite som i gamla dagar, då vi bodde var och en på sitt håll. Jag på framsidan, han på baksidan :) Skillnaden nu mot då är att nu kommer vi ses varje vecka eftersom han kommer hem på torsdagarna och stannar till söndag. Förr gick det ju ungefär 3 veckor mellan varje gång vi sågs. Nu hinner man ju knappt vinka av honom förrän han är hemma igen...

Jaha... Har visst inte blivit varm i kläderna än med det här bloggandet. Idétorka redan nu, under det andra inlägget. Bådar inte gott för framtiden.
Fortsätter det så här så kommer inte besöksbarometern stå i topp många gånger. Får förlita mig på syrran och mamma ( och smygpappa, som ALDRIG läser syrrans blogg men som ändå alltid vet vad som står där... ) Intressant. Kan det vara så att Herr Karlsson är synsk? Tankeläsare kanske? Kanske var han en liten zigenarspådam i sitt tidigare liv, därav denna förkärlek till husvagnar? :)


image1



Syrran
2008-03-10 / 18:47:01

Ha Ha Ha ja de e la lustigt att pappa vet vad som står i min blogg utan att ha läst den... JÄTTEKONSTIGT!!!
Kram Syrran




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: