HÄSTAR SKA VARA I STALLET!!

2008-05-28, 21:10:07 / Kategori: Allmänt
Och inte fan i min dator!! Trojanska sådana dessutom. Fint ska det vara när det är virus, då duger det inte med små sketna ponnisar minsann. Tur att sambon kommer hem i morgon. Han får ta ett riktigt röj i datorn så den fixar till sig. Så här kan vi inte ha det.

Jag är så trött. På många saker. Bla på mitt jobb. Herregud vad jag är i behov av förändring. Det måste ske något innan jag mister förståndet! Ska hålla ut över sommaren, men inte en sekund längre. Dessutom har jag ännu fler luriga planer... Om man ändå kunde komma på något smart att försörja sig på, hemifrån. Typ rita fina kort eller baka snygga tårtor. Det hade varit grejer det!

Steffen
BLOGG: http://steffenedvardsen.blogspot.com 2008-05-28 / 22:59:52

Baka snygga tårtot tycker jag du ska göra, så jag kan vara "försteprovsmakare" ......fast då går vel Göteborgsvarvet-08 åt pipan...

Kim
BLOGG: http://mammamuuu.blogg.se/ 2008-05-29 / 11:50:46

Ja! Jag fattar inte hur just de bloggarna står för majoriteten av bloggvärlden. Jag hade nog inte insett själva bredden av hela grejen förrän jag kikade runt här. Helt sjukt hur folk knappt vågar ta på sig sånt som inte är "inne" just nu.

I alla fall.. Bloggar med dagens outfit och mängder av kläder som dom tycker om är totalt ointressanta och jag skulle aldrig få för mig att ens titta i dom. BLÄ

Josephine
BLOGG: http://mumintroll84.blogg.se/ 2008-05-29 / 16:16:11

ja tänk så mycket skit det egentligen finns i datorerna, suck:( Ja visst är det ett bra ord? hah..bra att någon har nytta av det:)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: