MAN BORDE OCH MAN GJORDE!

2008-05-23, 21:26:41 / Kategori: Allmänt
Jomenvisst pallrade jag mig ner till gymmet i förmiddags innan det var dags att jobba. Slängde ner grejerna i väskan och kastade mig iväg på cykeln. Det gick så fort att när jag kom fram så hade jag bara fått med mig en av träningshandskarna. Och jag som skulle köra roddmaskin. Fick ro utan åror, och utan handskar. Detta resulterade naturligtvis i valkiga händer, vilket jag kunde räknat ut med lilltån. Det var ju trots allt därför jag köpte handskarna.
Blev en halvtimme på löpbandet och sedan 3000m rodd. Jobbigt att ro, men kul. Behöver stärka överkroppen lite. Tänkte börja gymma snart också, men måste gå ett pass med en instruktör först som kan visa mig exakt vilka maskiner och hur många reps jag ska göra. Får bli gym över sommaren eftersom det knappt kommer finnas några pass att gå på alls.

Nu sitter sambon och guppar på Östersjön. Eller är det Östersjön? Mina geografikunskaper är lite naggade i kanten. Han är i alla fall på vägt till Finland. Har skickat bud om ännu en parfym, Miss Sixty´s nya. Luktar dödsskönt i näsan :) Frågan är bara om hans alkoholnivå kommer tillåta honom att ens entra taxfreen. Han kanske blir stoppad och inslängd i fyllecellen hahaha. Konstigare saker har nog hänt!

Imorgon är vi laddade inför ESC! Har lovat Tindra att vi ska frossa i godsaker. Vi ska skaffa ett dessertbord, med godis, chips, popcorn, läsk, glass mm mm. Ja ni hör ju, all träning den senaste tiden kommer att vara som bortblåst! Tillbaka på ruta ett.



Crunches

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2008-05-23 / 21:45:50

Nämen, vad duktig du har varit! Nu blir jag ju riktigt avundsjuk.. :) Men man måste väl verkligen VILJA komma i form för att lyckas, det är ju lite samma som att sluta röka. Om man verkligen inte vill, så lyckas man inte heller. :S



Tack för din långa kommentar, det var kul att höra att du har saknat mitt bloggande! :) Ska försöka att producera lite fler inlägg, men mitt bloggande går ju i vågor (precis som resten av mitt liv), ibland kommer det många och långa inlägg under en och samma dag, ibland är däremot produktiviteten på noll och jag skriver inte på flera dagar. :)



Vad är det för andra tatueringar du har? Den tatueringen du funderar på att ta låter fin, du får ta ett kort på den sedan då du har tagit den så man får se! Har länge funderat på att ta en tatuering, mitt namn skrivet med arabiska tecken i nacken, men känner mig lite osäker.. Då man en gång har tagit en så vill man nog ha flera.. :) Känner inte en enda person som inte har tagit flera efter några år, för dig verkar det ju ha gått likadant! ;)



Jaså, du är från Sydkorea? Är du adopterad eller bor dina biologiska föräldrar också i Sverige? Har du bott i Sverige i hela ditt liv? Om du har det, har du varit till Sydkorea någon gång? :) Många frågor, men jag är nyfiken av mig.. :)



Du har nog rätt i att man aldrig är nöjd, då jag är i Finland så saknar jag Turkiet, och då jag är i Turkiet så kommer jag på mig själv med att längta efter finska somrar osv... Gräset är ju alltid grönare på den andra sidan brukar man ju säga.. Suck. :S Man borde nog försöka njuta av det man har ibland också. :)



Jaså din karl är på Finlandsbåten (ursäkta, Sverigebåten heter det ju här..)? Är det bara en kryssning, eller ska han göra nåt i Finland också? Åker han till Åbo eller Helsingfors?



Hoppas ni får en trevlig fredagskväll, själv ska jag ta det lite lugnt nu och njuta av ensamheten (mamma är hos sin pojkvän och Lotta är hos sin pappa), imorgon kommer jag redan att vara smått tokig av att ha varit ensam för länge. :P



KRAM!!!

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2008-05-23 / 21:50:25

Vi lyckas tydligen alltid kommentera varandra samtidigt! :) Tack så mycket, jag gillade också den vita klänningen otroligt mycket. Den röda var faktiskt lite kort för min smak, känner inte för att visa så mycket av benen. :) Men den går väl att använda med tights.. Ja, jag har också kollat på Forever21:s hemsida och de har ju otroligt billiga kläder, men som du sa så lönar det sig inte att beställa eftersom frakten och tullen är så dyra. Därför hade jag faktiskt en otrolig tur då denna Tess meddelade att hon lottar ut dessa klänningar till någon som har storlek S, eftersom hon skulle resa till Turkiet och inte hade tid att leta upp någon som skulle vilja köpa dem. Så jag fick dem GRATIS!! :) Skulle bara betala frakten, men hon har inte hört av sig (jag visste inte ens att hon hade skickat dem), så jag vet inte hur det blir med det.. :)

Matilda
BLOGG: http://runeskjoldmatilda.blogg.se/ 2008-05-24 / 10:50:15

Har svarat på din kommentar i bloggen. Ville bara upplysa dig om parfym.se! Toppensida!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: