SÖMNLÖS

2008-11-25, 09:13:43 / Kategori: Allmänt
Känns som om jag inte har sovit inatt. Kollade först på två avsnitt av Prison break, och när de var slut så var jag ganska trött. Hittade för ovanlighetens skull en ställning som kändes skön att somna i. Var precis på väg att somna när jag fick ett sms, och nyfiken som jag är så kan jag inte vänta till morgonen efter, så jag kollade det med en gång. Det räckte ju för att jag skulle vakna till lite igen. Sen var det stört omöjligt att hitta en skön sovställning, eftersom hur jag än ligger så får jag ont efter 5 min. Somnade väl till slut i alla fall. Vaknade vid två av att Tindra hade haft en mardröm om Kapten Krok, och fick trösta henne. Efter det tog det också en evighet att somna om.
Halv sju imorse kom Tindra in till mig och kröp upp i sängen. Det betyder att man inte får sova mer. För även om hon lovar att ligga stilla och vara tyst, så ligger hon och viskar och pillar med sitt gosedjur. Till sist gick hon upp och kollade på barnprogram en stund innan jag kom upp.

Idag ska jag till barnmorskan.  Vet att jag kommer få lyssna på hjärtljuden, och om jag inte hade haft min doppler hemma så hade det ju varit vansinnigt spännande! Jag får väl spela med och låtsas vara lättad och förtjust. Klart att man är lättad ändå, men jag hörde hjärtat senast i förrgår.

Ikväll ska syrran och jag förmodligen åka till Sagåsen. Sagåsen är Migrationsverkets anläggning, och det första stoppet för flyktingarna när de kommer till Göteborg. Raka vägen från flygplatsen till Sagåsen. Vi ska på ett informationsmöte för volontärarbete, om man kan kalla det så. De behöver helt enkelt folk som är där och hjälper till med div saker. Kläder ska delas ut, mat och fika, barnen ska få en chans till lite lek osv.
Tror inte jag hinner vara med så mycket innan bebisen kommer, för det skulle behövas folk från januari -09. Då kommer jag ju vara höggravid, så vi får se hur det blir. Men jag kan i alla fall gå på mötet, så vet jag vad som gäller om jag i framtiden ska vara med där och hjälpa till.

Nu ska jag vila en stund, sen måste jag dammsuga. Tycker inte jag gör annat än dammsuger och tvättar...




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: