NYA GENERATIONENS BADMÖSSA

2008-09-16, 08:43:35 / Kategori: Allmänt
När jag var liten hade jag en duschmössa i skolan som inte såg riktigt klok ut. Det inser jag nu i efterhand. Den var i modellen ungefär som en papperspåse som man trätt över huvudet, med ett litet plastfönster framför ansiktet. Man såg tamejfan inte klok ut, vem uppfann den modellen?!

Satt idag och funderade på om man skulle köpa en duschmössa till Tindra nu till vintern. Vill ju inte att hon går ut med blött hår efter jympan och får hjärnhinneinflammation. Eller, det där är nog ensån där gammal skröna bara, att man kan få hjärnhinneinflammation. Eller? Ja jag vet inte, men det skulle kunna vara så, för mycket av det som mamma och pappa sa när vi var små var inte sant!

Hittade i alla fall jättesöta duschmössor. Funderar på att köpa en till Tindrisen.


       

Malin
BLOGG: http://filliduttensmamma.blogg.se/ 2008-09-16 / 10:36:17

Tack så mycket :D

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2008-09-17 / 01:36:45

Vilka söta mössor! Själv har jag aldrig haft någon duschmössa, kommer väl ihåg en kall januaridag då jag gick på tvåan och termometern måste ha visat -15C och vi hade varit och simmat med klassen. Stod och väntade på bussen i en halvtimme och mitt blöta hår frös till istappar!! :O Kanske en bra idé att du köper en mössa till Tindrisen! ;)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: