VAD TROR NI?

2008-09-17, 16:32:38 / Kategori: Allmänt
Den kände svenske artisten är nu häktad för misshandel på sin fru. Och det låter ju sannerligen lite suspekt när man läser om det. Å andra sidan är väl inte Aftonbladet den mest pålitliga källan som finns. De skriver i alla fall att frun låg ute i trapphuset. Artisten öppnade dörren inifrån och frågade vad som hade hänt. Men vittnen berättar att det var helt blodigt på dörrens insida. Låter inte det skumt eller??
Svårt det där. Hoppas i alla fall att det blir rätt i slutändan. Artistens fru hävdar bestämt att det inte var han som misshandlade henne, utan att hon ska ha fått en panikångestattack och ramlat och slagit huvudet. Fast fortfarande, varför var det då blod på insidan av dörren?? Om hon ramlade där inne skulle ju den häktade mannen märkt det.

Äh, det går alltid att spekulera fram och tillbaka, gissa hit och dit. Men rättvisa hoppas vi på i alla fall!



Skyldig??

k i m m e l i m
BLOGG: http://kimmelim.blogg.se/ 2008-09-18 / 16:59:44

Ojdå, jag visste inte ens om att du skrivit ett inlägg om detta! Så du inte tror att jag snott denna fakta rakt från din blogg haha. Hittade en tråd på ett forum om spekulationer om vem denna artist skulle vara och det var så jag fick reda på det.

Jätteskum hela historien i alla fall. Vittnen säger ju sig ha sett honom knuffat/kastat in frugan i väggen liksom..




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: