3:E VÅNINGEN

2009-04-05, 19:22:26 / Kategori: Allmänt
Glömde att ta kort från utsikten på 4:e våningen igår. Ingen katastrof, vi bjuder på en liten bild från 3:e idag istället. Utsikten är nog någorlunda den samma.


Igen, det ska bli så skönt att det är över på onsdag! Jag har så ont nu, och Elliot har verkligen inte slagit av på tempot. Tvärtom, han är helt komplett skogstokig. Så livlig där inne att det bara är rent obehagligt faktiskt. Han är liksom för stor nu för att hålla på med såna akrobatiska grejer.

Nu måste jag springa till köket. Det vankas våfflor en sista gång innan BB, och så ska vi se på Wipeout som vi brukar. Sen ska Tindra sova hos mina föräldrar i natt eftersom vi ska på inskrivningen imorgon på sjukhuset. Bloggar kanske lite mer senare.

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-04-05 / 20:26:03

Ojojoj, nu är det inte många dagar kvar. Gú så mysigt att ni snart får krama om eran lilla prins.

En annan går här hemma och vankar av och an och hoppas på att något ska hända snart. Vill att hon ska komma ut och säga hej nu.

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-04-05 / 21:56:40

Har redan två badcapes men antar att det går åt så ska kika efter det i morgon. Mobil har vi inte så ska kolla om jag hittar något där. Har ingen babysitter heller men vet inte om man behöver ha det med engång heller? Ska se vad vi hittar iaf...Sen blir de lite av de ena o de andra som man springer på :) Lägger in bilder i morgon!



Hur är allt med dig?Nervös eller bara förväntansfull?

♥ kramar ♥

Johanna
BLOGG: http://mittlivmedbonan.blogg.se/ 2009-04-06 / 11:41:23

Va spännande nu Maria! Jag hoppas allt går bra idag!:)

Kramar




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: