BADKRUKA

2009-04-20, 15:50:29 / Kategori: Allmänt
Idag var det dags för Elliots andra bad. Det första förra veckan var ingen direkt avslappnande stund för någon inblandad. Han skrek som en stucken gris och sprattlade som bara han kan. Idag tänkte vi inviga hans nya badbalja, och trodde i vårt stilla sinne att det kanske skulle bli lugnare denna gången. Eller hur... Så fort han kom i vattnet så började han skrika och sprattla som om det gällde liv eller död. Man kan nästan tro att vi badade honom i syra så som han skrek.
Det blev med andra ord ett snabb-bad denna gången också. Så fort han kom upp ur vattnet igen så var han nöjd och tystnade.


Mmm vad skönt att bada. Inte...

Natten som gick var väldigt lugn. Elliot åt vid 23 tiden, och somnade sedan. Då gick även jag och la mig. Vid halv fem vaknade jag och då sov han som en stock fortfarande. Jag låg halvvaken en stund, och sen väckte jag faktiskt honom så att han skulle få i sig lite mat. Han var väl måttligt intresserad, men åt och somnade om lika fort igen. Han sover superbra i sin lilla korg som vi köpte på Blocket. Det är nog definitivt det bästa köpet vi har gjort av alla bebissakerna!

Vid halv nio imorse vaknade Jocke, och då sov Elliot fortfarande. Återigen fick vi väcka honom så att han fick mat. Känns lite elakt att väcka honom när han sover så gott. Ska fråga på BVC på onsdag om man verkligen behöver väcka honom, om han nu går upp i vikt som han ska. Han äter ju som en häst på dagarna.

Amningen funkar kanonbra nu. Provade utan amningsnappen igår, och märkte att det gjorde betydligt mindre ont utan den än med. Misstänker att han fuskar lite när han äter med den. Men nu funkar det ju kanon utan, och det är ju skönt. Han har dock en grej för sig, och det är att ligga och fippla en stund innan han hugger in. Han låtsas ta tag om bröstet, sen släpper han, ligger och tittar, vrider på huvudet och gör sig ingen brådska alls. Så där kan han hålla på i några minuter innan han störtdyker på bröstet och börjar äta. Lustigkurre.



Lägger in en bild på min mormor som vi hälsade på igår. Här sitter hon med famnen full av barnbarnsbarn. Plutt-Elliot och hans syssling Liam. Liam är dryga 4 månader gammal och sååå söt! Men vilken skillnad på storlek det var på dem. Ser ju hur kul ut som helst. Två gullungar i alla fall!

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-04-20 / 16:05:32

Vilka godingar på bilden. ^^ Men Liam ser enorm ut bredvid mini-Elliot. :o)

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2009-04-20 / 18:27:14

Haha, ja Liam ser faktiskt ut som en jätte bredvid Elliott! Ceyda är ju 2 månader gammal nu men jag tycker fortfarande att hon är lika liten som då hon föddes! Skulle vara kul att ha en nyfödd Ceyda bredvid henne som man kunde jämföra med! :)

Johanna
BLOGG: http://mittlivmedbonan.blogg.se/ 2009-04-20 / 18:49:44

Han är ju bara för söt! Även när han skriker;)

Ja en riktig hormonkossa är man alltså. haha

Nä nu ska jag gå o titta lite på TV tror jag. Suttit vid datorn alldeles för länge!

Kram på dig

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-04-20 / 21:36:21

Vilka sötnosar, och snacka om storleksskillnad! :)

Härligt att amningen funkar bra nu - men du, om han går upp som han ska så behöver ni INTE väcka honom, han vaknar när han vill äta helt enkelt :) Hoppas ni har en härlig kväll!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: