SÅ KAN DET GÅ...

2009-04-07, 11:21:26 / Kategori: Allmänt
... om man låter en 6-åring sköta sig själv. I natt runt 3.45 tiden så började Tindras nya Hello Kitty väckarklocka att ringa för fullt i hennes rum. Och inte vaknade hon själv heller, utan Jocke fick springa upp och stänga av den. Tror att det skulle kunna landa en helikopter i huvudet på Tindra mitt i natten utan att hon skulle reagera. Tur att nån kommer kunna sova sen när Elliot har kommit :)
Men hädanefter får vi nog kolla den där klockan innan vi lägger oss. Hon ville ställa den på fem så hon inte skulle missa Bolibompa. Inte så lätt när man inte kan klockan att veta att det kommer fem på morgonen före fem på kvällen :)

Sen kom hon in och väckte mig vid halv nio, och sa att det står en ambulans utanför mitt fönster. Hon trodde att de skulle hämta henne för hennes synkontroll hahaha!! Hur kul som helst. Ja det vet vi ju alla att ambulansen kommer med påslagna sirener när barn ska till ögonmottagningen.
De var i alla fall här för att hämta glada gubben som bor under oss. Kanske har hans lungor kollapsat så mycket som han röker. Man håller ju på att kvävas i trappuppgången när han har öppnat sin dörr.
Så idag är den som vill välkommen hit på träskodans och säckpipeblåsning. Lika bra att passa på nu när han inte är här och dunkar i golvet.

Vi går fortfarande runt i pyamas. Tindra ska få spela sin dagliga halvtimmes dataspel snart. Funderar på att sy gardinerna under tiden så är det gjort innan vi åker till BB. Sen ska vi köpa hem "Den magiska leksaksaffären" på TV och mumsa i oss popcorn och cola i sängen. Ikväll blir det hämtmat i någon form. Sen får man väl se om man kan somna när man lägger sig. Känner mig ganska lugn än faktiskt. Ta i trä...

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-04-07 / 11:27:49

Skönt att bebben stannade kvar. Nu är det juh inte såååå lång tid kvar. Det borde klara sig. Men man vet juh aldrig. :o)



Känns det inte underbart nu när du vet alldeles säkert att imorgon har du din lille E!?

Johanna
BLOGG: http://mittlivmedbonan.blogg.se/ 2009-04-07 / 15:09:02

Jag tror jag längtar mer efter din bebis än du nu! Jag hoppas att allt går perfekt imorgon oavsett om du får sova eller vara vaken. Heja Elliot!!!

matilda
BLOGG: http://matildaabergs.blogg.se/ 2009-04-07 / 17:15:36

åå vilken härlig design :)

gjort den själv?? :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: