DEJA VU...

2009-02-17, 08:47:34 / Kategori: Allmänt
Jaha, då sitter man här idag, i samma sits som för sex år sedan. Ett barn på väg och sambon har blivit arbetslös. Precis samma sak som hände när jag väntade Tindra. Hur stora är oddsen?! Jag kan i alla fall konstatera att jag är en jävel på att tajma in barn dåligt alltså!
Jocke kom alltså hem igår eftermiddag efter ett möte med jobbet. De har gått i konkurs, så alla gubbar får gå. De har några småjobb kvar som ska avslutas, men sen är det over and out. Och med tanke på hur arbetsmarknaden ser ut nu för tiden så känns ju allt ganska mörkt och dystert. Fan, det kunde verkligen inte ha kommit mer olägligt!
Lider med hans chef också, måste vara riktigt jobbigt att se sitt företag stupa efter 20 år. Vi visste ju att det gick lite dåligt för tillfället, men man hoppades ändå på att det skulle vända.

Så nu får vi se vad framtiden bringar. Blir det riktigt jävla illa så får väl Jocke börja jobba i Stockholm igen och pendla. Mardrömsscenariot med en liten här hemma, men vad fasen ska man göra?? Hade hoppats slippa uppleva den här stressen och oron igen, men nu är man tillbaka. Och inget kan man göra...

Så, har ni några jobb att tipsa om så tveka inte! Tänk på oss!

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-02-17 / 09:17:43

Usch vad trist! Livet är hårt ibland. Men skam den som ger sig! Ibland måste man bita i det sura äpplet. Jag hade verkligen dålig tajming med Ludwig också. Gick hemma sjukskriven och arbetslös. Sen fick vi juh dessutom ett sjukt barn. Men man fixar det mesta. Jag ska iaf hålla två tummar åt er! Hoppas det ordnar sig!

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-02-17 / 09:26:20

Ajaj..låter inte kul alls det där. Inom vilken bransch jobbar han?Man kan ju alltid hålla öronen öppna om de dyker upp något som skulle passa honom.Jobbar nämligen mycket i rekryterings svängarna =)



Filmen igår var bra tyckte jag.Killen fick välja film och han blev lite besviken. Man tänker ju Tom Cruise i värsta krigsfilmen,men eftersom detta är en verklighetsbaserad film om Andra Världskriget så var det inte direkt överdramatiserat(vilket annars amerikanerna är bra på)Var mer som en dokumentär och jag tyckte den var bra. Handlar om Valkyria ordern,männen som gick emot Hitler och försökte stoppa honom. Som sagt va tycker jag den var intressant och var itne direkt en krigsfilm.



Tips på någon annan bra film? Blir nog en slapp kväll i soffan idag nämligen :)

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2009-02-17 / 12:22:47

Åh vad tråkigt att höra! :( Livet är oberäkneligt... :S Hoppas att allt ordnar sig i alla fall och att han lyckas hitta något någorlunda bra jobb i närheten av ert hem!



Kram!

Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-02-17 / 17:04:13

Fasen oxå det var ju precis de här vi pratade om i Lördas. Ne fy vilken skit sits. Förstår att du e orolig nu. vad kan han tänka sig att göra nu?




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: