KATASTROF

2009-01-29, 21:43:34 / Kategori: Allmänt
Nyss inträffade nåt som hade fått en helt annan utgång om jag hade varit ensam hemma. Jag smög till kylskåpet för att göra mig några kvällsknäckemackor med ost på. När jag öppnar kylskåpsdörren så rasar ett berg av mat ut på mattan, däribland den stora skålen med vispad grädde som vi haft till ugnspannkakan till middag. Med ett underbart plafs så landade den uppochner på köksmattan, och hann även på vägen ner skvätta ner skafferidörren mm.

Eftersom Jocke sist var i kylskåpet så var det faktiskt han som var skyldig. Han hade försökt sig på nån balansakt med pålägg, smör, ost och på toppen gräddskålen. Men som ni fattar så gick det inte vidare bra. Jag stod som förstenad och tittade på den underbara röran av ost, smör och grädde på mattan, samtidigt som jag i gäll ton ropade "men vad har du gjort?!"

Hade jag varit ensam hemma så hade förmodligen förtvivlan tagit över, och jag hade nog lämnat grädden på mattan, som jag sedan hade slängt. Nu kom min tålmodiga sambo och räddade mig från röran, ivrigt påhejad av mig med inslag av skäll. Hur i hela friden kan man ställa grädden där utan att se till att den står stadigt?!

Oj oj oj... Inte lätt att vara sambo med mig. Inte i vanliga fall, och definitivt inte nu under nio månaders hormonöversvämningar.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa innan det är sovdags!

Sov gott mina pinglor ♥

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-01-29 / 22:41:49

Oj, jisses vilket kaos! Karlarna har det verkligen inte lätt med oss hormonstinna preggosar just nu ;)

Godnatt! :)

linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-01-30 / 09:23:59

Tycker alltid att kyl och skåp ser ut så här hemma, är alltid rädd för att få något i huvut när jag öppnar en dörr.




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: