ROLIG LEK!

2009-01-17, 20:37:28 / Kategori: Allmänt
Syrran och hennes kille var här tidigare. De visade en mycket underhållande sida på nätet, även denna vanebildande som den där spelsidan jag pratade om.
Gå in här och prova själv!

Imorgon ska vi åka och kolla på en spjälsäng som jag hittade på Blocket. Den såg jättefin ut på bilden, så jag hoppas att ingen hinner före oss imorgon. 400 kr var ett mycket bra pris dessutom. Hälften av det vi ränat med när vi kollat på säng på IKEA.
Efter det beger vi oss av söderut till Falkenberg och min kusin och hennes familj. Ska fira hennes 25-årsdag, och hälsa på lille bebisen igen. Ska bli riktigt trevligt! Får se om jag vågar hålla honom nu. Förra gången var han så liten och ny, och jag tycker ju det är lite obehagligt med andras bebisar. Man får liksom skumma tankar om att man ska råka tappa barnet. Vilket aldrig har hänt naturligtvis, men det känns lite så.

Nu ska Tindris i säng, sen blir det nog TV resten av kvällen. Är trött eftersom jag fick sova på soffan inatt, då Jocke glömt att ta snarkmedicinen. Låg i en timme bredvid honom utan att ens vara i närheten av att somna. Till slut fick jag en flipp och sprang ut och bokstavligt talat slängde mig i soffan. Visst har vi en stor bekväm soffa, men det är ändå inte så skönt att sova i den en hel natt.

Trevlig lördag allihop!

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-01-18 / 11:42:36

Jag försöker hålla igång så länge jag kan. Lite minstimmar i tidrapporten pga en utlandsresa och jag känner att till jag går på ledighet vill jag gärna ha jobbat in dom så jag kan komma tillbaka på ny kula.

Agge
BLOGG: http://agge1.blogg.se/ 2009-01-18 / 16:54:28

Fin design. :)

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-01-18 / 20:35:04

Ja, den filmen vill jag också se. Jag har bara sett trailern på tv men den verkar bra.




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: