TIDSFÖRDRIV

2009-01-14, 13:31:43 / Kategori: Allmänt
Eftersom jag nu för tiden har väldigt mycket fritid, så måste jag ju hitta saker att fylla tiden med. Som att läsa tex. Har avverkat två kanonbra böcker på kort tid, och behöver fylla på förrådet lite. Måste även ha en riktigt bra bok med mig till BB i april, om det nu skulle bli så att jag får ligga kvar där ensam med Sjörövar Fabbe, utan Jocke.
Så nu var jag inne på CdOn och beställde hem tre pocketböcker.

   

Nu har jag återigen fått en hook up på deckare och thrillers, så det är det enda jag läser. Spännande så man nästan kryper ur skinnet ibland. Men så ska det vara. Jag vill bli fängslad av en bok redan från första sidan. Annars tappar jag tålamodet och lägger undan den.
Det är väl detta som gjort att jag inte läst Stieg Larsson böckerna än. Jag kommer inte igenom alla de första kapitlena i första boken, vilka man tydligen måste traggla sig igenom innan den blir riktigt bra. Jag tappar bara tålamodet och kommer på mig själv med att ligga och tänka på annat medans jag läser. Typ mat och såna andra viktiga saker.

Nu går det dessutom två filmer på bio som jag så gärna vill se! Changeling med Angelina Jolie, som är baserad på en sann historia. Och så Benjamin Buttons otroliga liv med Brad Pitt. Den handlar om en kille som åldras baklänges. han föds alltså som en gammal man och åldras sedan baklänges, tills han dör som spädbarn.
Båda verkar så himla bra, och det kan nog vara gråtvarning på dem.




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: