TILLBAKA TILL FRAMTIDEN

2009-01-04, 14:30:38 / Kategori: Allmänt
I förrgår när vi var och handlade såg jag till min stora glädje att semlorna har kommit!! Yay!! Nu när man precis har svullat färdigt all god julmat så är det dags för nästa hetsätning, nämligen semlorna. Innan februari kommer och den riktiga Fettisdagen så lär jag ha ätit mig mätt på semlor också.

Håller på och städar Tindrisens rum. Jisses... Att städa med min sambo och Tindra samtidigt är ungefär som att städa med två barn. Sambon rådfrågar 6-åringen om vilket som ska sparas och vilket som ska slängas. Jag fick ryta till och säga att det är vuxna beslut som ska fattas, inte barns. Om barnet får bestämma så ska inget slängas. Jag har gått fram som en galning och kastat hur mycket som helst.
På onsdag kommer golvläggaren, och helgen därefter planerar vi att måla om i Tindras rum och fixa lite nya hyllor och så.

Nu är pausen över. Vi fikade lite, åt äpplepaj och vaniljsås och drack te. Ikväll ska vi ut och äta tillsammans med mina föräldrar och syrran och hennes kille. En vanlig kvarterskrog typ, och så har vi ju de där käcka Enjoykupongerna. Så det lär bli en billig kväll, men mycket trevlig!
Nej dags att röja vidare!


Kolla på den här sidan! Ni har kanske sett vissa av reklamklippen på TV. Peter Apelgren som taxichaufför gör div intelligenta uttalanden. Gå in på fliken som heter reklamfilmer och kolla. Finns jättemånga, och de är så sjukt roliga!

http://www.dinel.se/




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: