DÅLIG UPPDATERING!

2009-07-17, 21:27:49 / Kategori: Allmänt
Jag vet! Skäms på mig! Och det tråkiga när jag är så här dålig på att blogga är ju att jag snart glömmer vad jag har gjort och vad som har hänt :)

Igår var i alla fall jag, Jocke och Ellioten på Gekås. Tro det eller ej, jag fick lurat med mig Jocke dit ja. Andra gången han var där, och nu lär det inte bli fler... Det var så mycket folk, och redan innan vi hittade parkering så märkte jag att darlingens tålamod började tryta. Jag hade dock sagt till honom på vägen dit att han inte fick bli sur och stressad och vilja åka hem direkt. Så han var så snäll och bet ihop i flera timmar där inne i kaoset :)
Några tusingar fattigare åkte vi hemåt, med bilen full av gula påsar.

Idag var vi på Bushuset med Linda och hennes tre barn. Det var full fart från första stund, och barnen var alldeles röda i ansiktet och svettiga när vi gick därifrån. Skönt för dem att leka av sig lite.
Efter Bushuset åkte vi till min syrra för att hälsa på lilla Isabelle. Och syrran och hennes sambo också såklart :) Än en gång så tyckte vi att det såg väldigt kul ut när Elliot ligger bredvid lilla Isabelle, han ser ut som en stor padda med världens största huvud :)

Vi har börjat förbereda inför resan till Jockes föräldrar på söndag. Mycket som ska packas nu när man har två barn. Barnvagnen tar dessutom upp halva bilen känns det som, så man får verkligen tänka praktiskt. Blöjor ska Jockes föräldrar fixa så att det finns där uppe. Känns onödigt att släpa med det hemifrån.
På vägen upp planerar vi att stanna i Gränna och kolla på lite polkagrismakeri :) Även köpa med oss nåt förmodligen :) Sen pratade vi om att stanna till på Cloetta i Lönköping också. Som ni märker så stannar inte vår familj och tittar på vattenfall eller andra vackra saker, utan det är alltid godis inblandat :)
Som om inte det räckte så ska vi ju till Finland på onsdag, och då blir det väl en del godis i taxfreen. Hmm...


Elliotens nya kompis som han fick från min chef :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: