FYSISK AKTIVITET

2009-07-09, 22:31:55 / Kategori: Allmänt
Vi har varit lite dåliga på att låta Ellioten ligga på mage och öva på att lyfta huvudet. Men nu försöker jag göra det så ofta jag kan, och när han är på humör. Men jag kan väl inte påstå att det går så himla bra :) Så här ser det oftast ut.



Näsan i mattan och så suger han frenetiskt på sina händer. Lite lyfter han väl på huvudet, men är oftast alltför upptagen med sugandet :)

Nu har han dessutom börjat hitta sina händer, och det ser så kul ut när han ligger och tittar på dem. Som om de vore två helt främmande objekt. Väldigt fascinerande :)





Vilket väder! Regnet står som spön i backen. Fortsätter det så imorgon så blir det till att hålla sig inne hela dagen. Då får vi baka och göra andra inneaktiviteter som att kolla på film och sen äta upp det vi bakat :)

Ska nog hoppa i säng snart och se om jag kan köpa hem nån film och se på.


Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-07-09 / 22:42:24

Amanda gillade inte heller att ligga på mage i början men vi har henne en liten stund varje dag och hon vande sig ganska fort.

Solen har skinit nästan hela dagen men de blåser nå fruktansvärt. Vet inte vad som är värst,regnet eller blåsten?



Natti Natti

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-07-10 / 07:22:27

Ludwig som var sjuk så mycket och bara låg i en sjukhussäng i åtta månader lärde sig inte lyfta huvudet ordentligt förrän när han var nio månader. :oP

Men övar ni lite varje dag så fixar han snart det lilla E.

Kram

Amanda & Oscar
BLOGG: http://glantan.blogg.se/ 2009-07-10 / 15:40:09

Ja huvudsaken de äter så ;) Bara att blanda på!

freja
BLOGG: http://stocktownstories.blogg.se/ 2009-07-14 / 03:05:00

åh. haha kommer ihåg allt öva öva öva.. och sen helt plötsligt när man minst anar det så är dom grymma på att hålla upp huvudet. :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: