INNEDAG

2009-07-11, 15:43:25 / Kategori: Allmänt
Jag har inte så mycket som stuckit ut näsan idag. Bara varit inne med barnen och grejat här hemma som vanligt. Tvättat några maskiner, dammsugit, matat Elliot som har förvandlats till ett matmonster. Tindra har lekt med en kompis inne på sitt rum hela dagen, så henne har jag knappt sett röken av.

Elliot är nog inne i nån tillväxtperiod nu. Han tömmer först hela mjölkbaren, och sen ska han ha ersättning på det! Som dessert typ. Om jag mot förmodan inte har gjort nån ersättning så blir han sur...
I natt vaknade han redan vid fem, och jag blev alldeles skraj att nattamningarna skulle ta fart igen. Men jag märkte snart att han hade bajsat, så det var nog därför han vaknade så okristligt tidigt. När han ändå var vaken så fick han mat, och sen somnade han om till kl 9 då Jocke ringde och väckte oss alla tre.

Idag ska mamma, pappa och Tindras pappa komma hit och äta middag. Vi ska trotsa vädret och grilla. Vi grillar bara på min elgrill på balkongen, så vädret spelar ingen större roll egentligen, vi äter ju ändå inne.

Tindra är iväg nu och köper nya örhängen, det är snart dags för henne att äntligen få lov att byta! Elliot sover som en liten gris, kanske skulle även jag vila lite nu när jag kan.




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: