TRÖTT MAMMA

2009-07-14, 22:06:28 / Kategori: Allmänt
Gode Gud, låt det vara en fas Elliot går igenom nu, och att det inte är något långvarigt!

Han har nämligen börjat vakna på nätterna igen, och jag håller på att krypa ur skinnet av trötthet. Han vaknar inte av att han är hungrig i och för sig, utan för att han bajsar. Men när han ändå är vaken så passar jag på att ge honom lite mat, i hopp om att han sen ska sova till tidig förmiddag. Mmm, eller hur... Han vaknar åtminstone en gång till och bajsar.
Kom igen, vad är det frågan om?! Bajsa kan man göra på dagen!!

Amningen är väl fortfarande lite bökig. Det är ett farligt sprattlande och sparkande. Mina stackars bröst... :( Idag har jag inte behövt ge någon ersättning i alla fall, utan han har varit nöjd med "bara" mjölk.

Idag var vi i Kungsbacka på mamma-bebisträff. Vi började med att gå till några second hand affärer och titta lite. Hittade lite kläder till både Ellioten och lilla Isabelle, syrrans dotter. 10 kr st, som hittat ju.
Eter det var det dags för fika hemma hos en av tjejerna, och återigen blev golvet invaderat av små bebisar i olika former och storlekar :)
En jättetrevlig dag!

Elliot har varit på strålande humör de senaste dagarna. Han är en riktigt glad liten skit som skrattar så fort han ser oss. Då kan ju vi inte låta bli att skratta, för han är ju så söt, och det får honom att skratta ännu mer. Han "pratar" massa och har börjat leka med små leksaker som han kan hålla i och bita på. Allt åker in i munnen, tom gosefilten.

Ska nog stänga godispåsen nu :) Dags att bege sig mot sängen ifall bajsaren vaknar i natt också...

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-07-16 / 20:53:44

Låter som ni hade det riktigt mysigt och vilket fint namn din syster valt till dottern! :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: