BORING SÖNDAG... ELLER?

2009-06-21, 11:49:36 / Kategori: Allmänt
Söndagar är inte de roligaste dagarna i veckan direkt. De blir väl vad man gör dem till, men det har alltid känts som om söndagar bara är trista och sega.
Är ganska utsövd idag, Elliot sov superbra i natt. Somnade för natten runt 22.30 och kl 5 på morgonen vaknade jag, då sov han fortfarande. Han började gny lite, så jag plockade upp honom för matning. Han somnade som en sten mitt i amningen, och sen sov han till 8.30 igen. Hur skönt som helst! Behövde nog det, för igår kändes det lite som att luften var på väg att gå ur mig. Elliot var inte alls på humör på hela dagen, och det tär på tålamodet. Vet inte riktigt vad det är med honom, men han är lite allmänt missnöjd hela tiden. Men hur ska man veta, är det magen som krånglar, vill han bara ha närhet, är han mer hungrig??

Igår kom i alla fall Tindra hem igen, och det var så gott att få krama henne igen. Hon var nog trött efter den långa bilresan, för även hon sov länge i morse. Nu sitter hon i badet och pratar med sina leksaker :)

Vad ska man hitta på då? Vill inte att det blir ännu en dag som man bara sitter hemma. Men förslagen verkar inte direkt hagla här, så jag vet inte... Tindra ville helst vara hemma, och på ett sätt kan jag förstå det. Hon har ju varit hemifrån en hel vecka, från alla sina saker och så. Men samtidigt är det lite tråkigt att bara sitta hemma hela dagen. Ja ja, vi får väl se. Om inte annat så får jag väl ge mig ut en sväng, så jag inte blir knäpp :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: