SNART ZZZZ....

2009-06-07, 21:32:46 / Kategori: Allmänt
Då var äntligen den här sega söndagen snart över. Har haft riktigt tråkigt idag, eftersom jag har varit den enda som har varit någorlunda pigg. Elliot har i och för sig kvicknat till här på eftermiddagen, och det är skönt. Så slipper jag bekymra mig om RS igen... Har verkligen fått en RS-nojja! Bara för att någon berättade om en liten bebis som åkte in och bara var timmar från att dö. Där vill man ju inte hamna.

Har inte gjort nånting spännande alls idag. Slumrade lite på soffan när jag kollade på Fab 5. Har tvättat lite, bäddat rent i alla sängar och surfat runt på nätet. Har fått lite Tradera-hook up, och här är några nya saker jag har vunnit. Är riktigt nöjd med mina fynd som vanligt :)


Två skjortor och en liten basker för 22 kr!


Me&I bodysuit för 58 kr

Imorgon måste jag och Tindra sticka iväg för att kolla efter nåt hon kan ha på sig på avslutningen på torsdag. Osäkert när man inte vet om det kommer vara fint väder eller rena höstvädret som det har varit idag. Regn och grått. Vi får väl se vad vi hittar.

Båda barnen är nattade nu och sussar sött. Tindra får sova i vår säng i natt, och Jocke i hennes. Han snorar och snörvlar så mycket, så det blev ett sängbyte så att jag skulle få lite nattro.
Läggningen av Elliot gick ganska smärtfritt och snabbt ikväll. Han ammade lite och fick sedan lite ersättning direkt efter. Han blev nog mätt och belåten, för han blev ganska slö. Låg i sängen och sprattlade en stund, och vi var inne ett par gånger och gav honom nappen. Sen satte vi på hans speldosa, och så somnade han med sin lilla filt över ansiktet och hunden vid sin sida. Mammas två älsklingar ♥
Ska snart lägga mig också, och hoppas att det blir en god natts sömn nu när vi gav lillkillen ersättning.

Ha en fortsatt skön söndagkväll ♥

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-06-08 / 10:01:25

Härliga "vinster" - urfina :)

Johanna och Leo
BLOGG: http://mittlivmedbonan.blogg.se/ 2009-06-08 / 11:31:04

Nämen, blir Elliot 2 månader idag... och min lilla Leo blir 1 månad.

Tänk att det till slut skiljer en hel månad mellan dem, vi som var beräknad samma dag. haha



Vilka söta kläder han fått då. Sen är han ju helt gudomligt söt hela han. Det är nåt speciellt med blandbarn som får det bästa utseendemässigt från båda världar. Dina två har du lyckats exemplariskt med!:) Såå söta båda två!

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-06-08 / 18:18:18

Vilka fynd! Vilken ursöt liten basker! ^^

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-06-08 / 20:10:55

haha...Marcus var och tvättade bilen igår för den hade blivit så nedskiten då och nu såg den ut så här idag igen. han var ....mindre glad. Kan man säga. :o)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: