9:E VÅNINGEN

2009-03-30, 20:41:26 / Kategori: Allmänt
Ensiffrigt idag, tjohoo!!






Ska till tandläkaren imorgon klockan åtta. Fick ondare tidigare i eftermiddags, och fick lite panik. Såg framför mig hur jag skulle gå runt med tandvärk i flera veckor om jag inte hann få en tid innan Elliot kommer. Hon klämde in mig på en akuttid imorgon bitti.
Och såklart så har tanden slutat göra ont nu... Så typiskt! Men jag får väl ändå åka dit imorgon och gapa vackert antar jag. Gissar på att de öppnar klockan åtta, så jag hinner ju inte riktigt avboka tiden heller. Men den kanske börjar värka i natt, man vet ju aldrig. Better to be safe than sorry!

Optikerbesöket gick också bra. Min syn var nästintill oförändrad, trots att det var år sedan jag köpte mina gamla glasögon. Och att jag aldrig använder dem dessutom. Trodde ögonen hade blivit sämre, men det var ju skönt att det inte var så då.




Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-03-30 / 22:05:56

Yeah, kul med ensiffrigt! :)

Aldrig kul med tandläkarbesök, speciellt inte för plånboken, men det är ju nödvändigt ibland...

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-31 / 15:23:56

Skönt att du fick tid till sist..lika bra att du kollar så du inte behöver gå hemmamed lillen och tandvärk..inte drömsenariot direkt.

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2009-03-31 / 17:48:59

Åh, nu är det verkligen inte långt kvar! Vet du, på det senaste har flera av de bloggare jag följer varit gravida och en av dem fick sin lilleputt i fredags, de andra väntar smått nu inom de närmsta veckorna. Alla dessa magbilder måste ha påverkat mig på något sätt, för i natt så drömde jag att jag var höggravid och min mage var megastor för jag väntade tvillingar! Det värsta var ju att min bakdel var trippelt större än min mage, undrar vad som hade hänt med den..? :P




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: