MARDRÖMMAR

2009-03-11, 10:34:16 / Kategori: Allmänt
Jag vet inte vad det är som gör att man under en graviditet plötsligt börjar drömma de mest osannolika, bisarra mardrömmar? Vet inte hur många gånger Jocke har varit otrogen. Ibland är jag så arg på honom när jag vaknar att jag bara vill slå honom när han sover. Stackars karl. Han tar det hela med ro och skrattar bara åt mig när jag berättar.

Nattens mardröm handlade om graviditeten. Jag drömde att jag började blöda, och blev skiträdd. I och för sig så kanske det inte är så ovanligt om en förlossning sätter igång, jag vet inte. Men jag hade inga värkar eller nåt, och blev skitskraj. Fick springa runt och leta efter Jocke länge innan jag hittade honom. Sen vaknade jag av att ja grät. Men vilken lättnad det är när man inser att det bara är en dröm...

Igår gjorde vi nåt nytt. Vi la upp en ny strategi när det gäller veckans storhandling, och åkte inte till Maxi förrän efter 20 på kvällen. Man kan inte åka dit runt 17, för då är verkligen alla och handlar mat efter jobbet. Så klockan 20 satte vi oss i bilen. Det var ganska skönt, om än lite konstigt att handla så sent. När man ska storhandla så tar det ju dessutom en stund, så vi var inte hemma förrän vid 21.30.
Hittade en Soda streamer för 350 kr som vi köpte. Vi har haft en Wasser max, men det är mycket svårare att köpa nya patroner till den, då de inte finns i vanliga ICA affärer tex. Vi bubblar en hel del vatten, så den byts med jämna mellanrum. Nu ska mamma och pappa få adoptera Wasser Max istället.

Idag ska jag ta det lugnt, som vanligt. Kanske åker iväg en sväng med syrran senare och hjälper henne att kolla på skötbord. Resten av dagen ska jag nog ägna åt att sitta i en gungstol och filosofera och drömma mig bort. Vid den här tiden om exakt fyra veckor så har jag förhoppningsvis lille Elliot i min famn. Äntligen är väntan över då. Nio långa månader...


♥ 28 dagar kvar ♥

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-11 / 10:42:36

Jo tack med oss är det bara bra. Massa liv i magen de senaste dagarna. Inte de där sköna små sparkarna längre utan de rotas verkligen runt o gör lite ont emellanåt. Hur känner du?

Fick massage idag på jobbet och då vart det full rulle. Men annars mår jag väl bra. Börjar bli trött,skulle nog kunna sova dygnet runt. Nätterna bjuder dock inte på så mkt sömn. Vaknar om vart annat,inte för toabesök utan bara för att iaf.

Lite domningar i ena benet också. Men annars tipp topp!!



Kramar ♥

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-11 / 14:21:46

Läskigt...vi har samma krämpor.

Känner mig än så länge väldigt lyckligt lottad över att inte ha fått bristningar.Smörjer mig som en toka nu när jag känner hur det börjar spänna i husen. Rått en liten liten liten bristning vid min piercing i naveln.Men "peppar peppar", de kanske kommer.



Jag tycker det börjar bli jobbigt för man är så klumpig,blir anfådd för ingenting osv.



Nu går tiden fort,snart dax för dig att se den lilla krabaten avis

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-03-11 / 17:37:28

Mardrömmar är ingen höjdare - men jag vet hur du känner, har också haft massa mardrömmar under mina grav... ofta med en otrogen karl inblandat ;) Mysigt att du inte har så långt kvar nu! :)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: