OM MAN SKULLE...

2009-03-22, 19:26:11 / Kategori: Allmänt
... beställa en skobox med Sex and the city? Inbillar mig att jag kommer ha lite tid över mellan amningarna på dagarna när Elliot har kommit. Då skulle man ju kunna slänga in ett avsnitt lite då och då. Eller även under tiden medans man ammar, varför inte? Det är ju lite lagom lättsam TV-underhållning. Hittade den jättebilligt på CdOn.



Ikväll var vi nere på restaurangen här i centrum och åt middag med Tindra och hennes pappa. Det var ok, vi fick vänta ganska länge på maten bara. Vet inte varför, för det var inte så mycket folk. När vi sen fick maten så hade kocken glömt att göra min mat, så jag fick vänta. Fick lite vitlöksbröd att tugga på under tiden, så när jag väl fick in min tallrik så var jag redan lite mätt.
Men det är i alla fall trevligt att komma ut och äta. Och framför allt är det skönt att slippa åka in till stan varje gång.

Nu piskar det stora regndroppar mot fönstrena. Vem vet, kanske är det snöblandat regn som gäller imorgon. Typiskt, jag som ska till bm på mitt näst sista besök. Blir nog att ta bussen i så fall. Ska jag gå i mitt tempo ner i kallt regn så hinner jag bli djupfryst innan jag är halvvägs.

Ikväll blir det Wipeout på TV, sen kanske jag ska lägga mig tidigt. Känner av förvärkar, så det är nog bra med lite extra vila för kroppen.


♥ 17 dagar kvar ♥






Malin
BLOGG: http://malinannajosefine.blogg.se/ 2009-03-22 / 19:33:58

Rekomenderar verkligen boxen =) Fick den i höstas av min sambo. Men med sömnlösa nätter så tog den slut snabbt iaf =)

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-22 / 20:27:52

OJojojda, spännande en massa förvärkar. Här är det fortfarande lugnt. Bara så sjukt trött. Hur är det med din energi?

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-22 / 21:15:50

Ja det är väl kanske nätterna också som är en bidragen orsak till att man är så himla trött på dagarna. Jag ska försöka hålla mig vaken genom hela Beck,får se hur det går ;o)

♥KiZnic - ung mamma till Melina ♥
BLOGG: http://mammakiznic.blogg.se/ 2009-03-22 / 21:55:20

OJ OJ, Spännande kram

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-03-22 / 22:15:28

Mysigt med restaurangbesök!

Tycker absolut du ska köpa den boxen - är själv stor spekulant på den, dock har jag inte så mycket tid över (pga Oliver) så jag funderar fortfarande ;)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: