SKATTKISTA

2009-03-06, 18:08:03 / Kategori: Allmänt
Häromdagen sålde vi Jockes enorma surroundsystem, med förstärkare, två gigantiska högtalare mm mm. Vi har länge försökt bli av med det, men utan framgång. Men denna gången fick vi napp, och äntligen blev jag av med de där stora 80-talshögtalarna.
I och med detta kalaset ramlade det ju in lite extra pengar som Jocke gjorde ett ivrigt försök att gömma undan för mig. Men! När man är hysteriskt allergisk mot stök och oreda som jag, och måste städa och röja lite här och där mest hela tiden, då kan det hända att man helt oväntat trillar över skattgömman. Vilket hände igår när jag städade på Jockes sida av sängen. Jag skulle lägga ner en mobilladdare i hans låda, och vips låg där en hög med sedlar och smilade inställsamt mot mig.
Så idag när jag skulle åka en sväng med mamma och pappa så traskade jag naturligtvis till skattgömman och plockade med mig en femhundring. Enkelt och smidigt, snabbare än på bankomaten!

Så nu har jag handlat ännu lite mer Elliotsaker.



Hittade den här fina Bamsegrejen på Coop. Precis en sån jag ville ha och som jag hade tänkt leta efter. Dessutom till det fabulösa reapriset av endast 49 riksdaler!!! Kunde ha köpt två bara för att det var så billigt.



En liten Dinglis som jag tänkte hänga på bilbarnstolen.



 














Pyamasar kan man inte få för många av. Bebisar både kräks och bajsar på sig, det vet ju alla.


Dessutom köpte jag amningsnappar, så har jag såna att ta med till BB. Hittade en annan modell än Apotekets, och de såg lite smidigare ut.

Nu är jag helt ensam hemma, endast i sällskap av en stor mage innehållande en vild kille. Jocke har redan åkt, så jag får verkligen en helkväll för mig själv. Han fick stränga order av mig att inte komma in och andas öl på mig när han kommer hem i natt. Inte heller får han viska saker om och om igen tills jag vaknar. Vi får se hur det går med detta...
Ska kolla på Let´s dance och äta godis som jag sköljer ner med cola. Köpte dessutom Ridderheims marinerade parmesanost. Lite salt är aldrig fel. Det blir nog en finfin kväll.

Steffen
BLOGG: http://tindras-pappa.blogspot.com 2009-03-06 / 19:37:59

Du har ju satt ribban hörru.... Numera får man ju bjuda in sig själv på fika:-P

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2009-03-06 / 19:53:35

Ojdå, inte illa med en skattgömma hemma, kanske jag ska gå och leta lite noggrannare här hemma hos oss också så kanske jag kan köpa några till ballerinor. Kanske kan köpa ett par till dig med! ;)



Vilka söta saker du har köpt! Vet Jocke om att du har hittat hans skattgömma förresten? :)



Njut nu av din helkväll ensam, det kan vara riktigt skönt ibland!

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-03-06 / 20:22:38

Vilka fina grejer du handlat - hoppas du myser o njuter av egentiden nu!

Har en ny tävling hos mig nu, kika gärna o var med! :)

Marie
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-03-07 / 11:21:35

En sådan gömma skulle man ju gärna vilja hitta här hemma ;)



Angående det där med amningsnappar..jag köpte ju en sådan när jag var ute en dag..men ska man köpa på sig flera kanske?




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: