SKILDA VÄRLDAR

2009-03-24, 20:33:22 / Kategori: Allmänt
Tänk ändå vilka skilda världar man lever i som barn och vuxen. Ibland skulle jag verkligen vilja spola tiden tillbaka och vara barn igen. Vilket bekymmerslöst liv man levde då. Åtminstone när man ser tillbaka på det nu som vuxen.
Ikväll blev jag väldigt påmind om detta. Hela min dag gjordes av att jag fick skattebeskedet, och jag har varit glad hela dagen för det. Att Jocke dessutom får tillbaka nästan lika mycket gjorde ju bara att dollartecknena växte sig ännu större mina ögon!

Nu när Tindra skulle lägga sig så kände jag på hennes tänder när vi skulle borsta dem. Och vad hittar vi då, om inte två lösa! Gissa om hon blev överlycklig! Denna dagen har hon väntat på, och frågat och tjatat om. Flera klasskompisar ser ju ut som sjörövare i munnen, och hon har frågat varför inte hon tappar några tänder. Nu är det dags. Nu ska vi se att alla plötsligt ramlar ut på en gång, så att även hon ser ut som en hårdnackad NHL-hockeyspelare :)
Hon blev så glad och var genast tvungen att ringa sin pappa, moster och mormor och morfar såklart. Och jag blev glad för hennes skull. Tänk att två små lösa tänder kan bli en sån bra avslutning på en redan bra kväll.

Johanna
BLOGG: http://mittlivmedbonan.blogg.se/ 2009-03-24 / 22:13:22

Vilken sötnos då!

Jag kommer nästan ihåg känslan av hur stor man kände sig när man tappade sin första tand.



Totte är halvitalienare. Pappa från Sicilien och mamma från sverige. Men han ser ju mer sciliansk ut än svensk!



Bönan är en liten kille.:)



Det är ju perfekt, nu får du platt tv OCH semester! Kan inte bli bättre! hehe

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2009-03-25 / 12:20:12

Vag gullig sagt av Tindra! Ja, visst är det mycket lättare att vara barn, livet är liksom så svart och vitt då på något vis, och vilken fantasi man hade!!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: