DRAMA QUEEN!

2009-05-24, 21:09:54 / Kategori: Allmänt
Tindra är en sån drama queen alltså... Herregud.
Nån gång medans jag var gravid så råkade jag i förbifarten säga att när Elliot blir större så måste vi flytta, för då vill ni ha varsitt rum. I denna mening plockade hon ut det hon ville höra, och detta blev i hennes värld att vi skulle flytta snart. Eller rättare sagt typ nu när som helst. Efter ett tag frågade hennes klassfröken om vi skulle flytta, för det hade Tindra sagt i skolan. Jag fick förklara för henne att det var ett missförstånd, och vi skrattade gott åt det.
För ett par veckor sedan frågade en pappa till en klasskompis till Tindra detsamma. Han blev lättad å sin dotters vägnar när jag än en gång förklarade missförståndet.

Förra veckan hade Tindra en kompis hemma. När hennes mamma kom och lämnade henne frågade även hon om vi skulle flytta. Även hon drog en lättnadens suck när hon fick höra att det var falska rykten.
Idag var Tindra hos samma tjej och lekte. Då berättade hennes mamma att den tjejen hade fått ett bryt hemma för att Tindra skulle flytta. Hon hade varit hur ledsen som helst och bara gråtit och gråtit för att hennes bästa kompis skulle flytta.

Herregud...  Tindra har verkligen gjort en höna av en fjäder!

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-05-24 / 21:32:24

Haha...ja, det är inte alltid lätt. Också små grytor har öron. :o) Men hon verkar ju se fram emot det iaf. :oD

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-05-25 / 19:35:27

Jösses, ja de kan allt ställa till det de små - men gulligt ändå att hon har så många vänner som skulle bli ledsna!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: