ELLIOT = SUMO!

2009-05-07, 17:12:09 / Kategori: Allmänt
Fortsätter det i den här takten kan vi nog snart i vår familj skatta oss lyckliga med en sumobrottare som familjemedlem! Kanske kan han brottas och tjäna en himla massa pengar till oss :)
Var på BVC idag för vägning och mätning. Det första barnmorskan sa när hon såg Elliot var -Åh jag ser att du lägger på dig i alla fall. Mmm, konstigt om han inte hade gjort det med tanke på hans matvanor den senaste tiden.
Upp på vågen och den tickade iväg. Dryga 500 gram hade han gått upp sen sist, för 10 dagar sedan! Inte kosntigt att han ser ut som en rund och trind liten pepparkaksgubbe. 2 cm på längden hade han knatat iväg också. Tur att det rör sig även på den skalan, annars hade han snart rullat fram. Nu har han snart kommit ikapp normalkurvan, som han låg en del under redan vid födseln.





Var i Mölndal och köpte en ny babysitter idag. En sån som vippar när bebisen rör på sig. Elliot verkade ganska nöjd där han satt. Tyvärr var lekbågen slut i affären, annars hade det nog varit kul för honom att ha nåt att se på när han sitter där.
Babysittern var på rea och kostade bara 179 kr. Hittade densamma på nätet nu för 429 kr. Ett kap med andra ord!

Vilken skillnad det är från dag till dag nu. Nu följer han med blicken, och är mycket mer vaken. Han skrattar också oftare, och det är helt fantastiskt underbart att se det där lilla tandlösa flinet ♥

Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-05-08 / 12:06:06

Va ska ni gö idag?




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: