TRÖTT... IGEN

2009-05-12, 10:35:50 / Kategori: Allmänt
Idag är jag ganska trött igen. Elliot körde en sån där underbar vakna varannan timme natt. Inte för att äta, men han sov väldigt oroligt. Vissa gånger kändes det totalt omöjligt för mig att ens kunna öppna ögonen. Nu har han dessutom börjat med att gallskrika så fort han vaknar. Inte smågny en stund som han gjorde förr, utan nu är det skrik för fulla muggar medetsamma... Hua! Hoppas att natten som kommer blir bättre.

Fortsätter att försöka vänja honom vid spjälsängen. Nu la jag honom i den vaken och satte på speldosan. Han somnade efter en stund. Men på kvällen är det värre med det. Då ska han sova i min armhåla eller mellan mina tuttar. Men skam den som ger sig, en vacker dag ska vi väl lyckas.

Nu ändrar Elliot sig från dag till dag. Han är så mycket mer medveten nu, han följer med blicken och han försöker prata. Det kommer små ljud från honom, och det är så gulligt! Idag låg han i soffan och sprattlade som bara han kan. Helt plötsligt hade han sprattlat runt sig från rygg till mage! Jag vände tillbaka honom, och då gjorde han det igen. Benen gick hej vilt på honom och han såg jätteglad ut. Men när han hamnade på mage visste han inte riktigt vad han skulle göra, utan såg mest ut som en ihoprullad igelkott.

Idag är det fint väder igen. Väntar på att Tindra ska komma hem från skolan, sen ska vi gå ut. Kanske går vi ner till centrum en sväng.
Ikväll ska vi kanske åka och kolla på köksmöbler. Vi får väl se hur vi känner oss i eftermiddag. Nu ska jag göra mig en kanna kaffe så jag vaknar till liv. Och så hör jag att det piper i spjälsängen...




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: