VANEMÄNNISKA

2009-05-12, 11:42:12 / Kategori: Allmänt
Det är skrämmande ibland när man märker hur mycket vanemänniska man egentligen är. Hjärnan är så programmerad till vissa saker att det blir helt tajcon ibland.
Min hjärna har tex inte ställt om sig från gravid till icke gravid. Jag kommer ofta på mig själv med att fortfarande göra saker på samma sätt som jag gjorde när jag var höggravid. Som att ta på mig skorna tex. Ibland står jag i div olika konstiga ställningar, när det plötsligt slår mig att just det, jag har ju ingen tjock mage längre och inte heller foglossning. Samma sak när jag tar på mig strumporna. Jag är ofta på väg att sätta mig ner på sängkanten och lägga upp det ena benet på det andra.
En sak som är vansinngt skönt att slippa är att springa på toaletten 14 gånger i timmen. Även om man kan känna sig kissenödig så känns det aldrig längre så akut som det gjorde under 7 månader. Då trodde man ju att man skulle kissa på sig hela tiden.


Så här skulle det se ut 24 timmar om dygnet om Elliot fick bestämma...

Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2009-05-12 / 12:20:05

Men vad söt han är. Vilken liten gosunge! ^^



jaha du så du är lika klantig som jag? :oD

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-05-12 / 12:51:37

Ja visst är de underbart att bara lefsa runt i morgonrocken..Idag är min andra dag ensam hemma med Amanda o än så länge har de gått riktigt bra.Hon sover nu efter en lång-promenad ute i solen,jag sitter o försöker få i mig mat(bestående av micro mat)och sen ska jag ta henne till sängen o vila lite jag me...Hittar ni på en dag som denna?



Massa kramar

Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-05-12 / 15:11:05

Ja vi köpte den i mölndal.

Sko affären ligger i ekencenter i kållered.

Och jag kör bil så jag kommer häskt gärna ner någon dag. kanske kan vi gå ner och ta en fika på jonsens. Denna vecka kan jag fredag. nästa vecka e det inte lika mycket planerat.

tofva
BLOGG: http://tofva.blogspot.com 2009-05-12 / 20:51:35

Sötnos!

http://tofva.dinstudio.se

Marih
BLOGG: http://familiaberglund.blogg.se/ 2009-05-14 / 16:33:09

Jag känner precis som du att man ska amma de man kan och räcker inte de så får man ge ersättning. Självklart är de bra om hon kan få lite näring från bröstmjölken också. Idag har vi gett henne ersättning och bröst och hon är en mycket mycket njd tjej idag :o)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: