VÅR LÖRDAG

2009-05-24, 15:00:15 / Kategori: Allmänt

Utsikt från däck på Danmarksfärjan

Igår morse packade vi ihop kidsen och styrde kosan mot Danmarksterminalen. Vi hade inte sagt till Tindra var vi skulle, utan bara att vi skulle åka på en utflykt. När vi närmade oss terminalen kände hon igen sig och frågade om vi skulle åka med båten. Men vi sa att vi bara skulle gå in samma väg, och sen vidare till en fiskaffär som låg där inne.
Även när vi ställde oss i kö och fick vår biljett så trodde  hon fortfarande att vi skulle till fiskaffären. När vi gick på båten sa Jocke att affären hade flyttat och låg ombord på båten nu, och att vi fick skynda oss så att båten inte åkte när vi var på.

Vi fortsatte upp mot restaurangerna, och beställde och betalade frukostbuffén. Jag sa att vi lika gärna kunde äta, men att vi fick springa av om vi kände att båten började åka. Då började Tindra se lite fundersam och nervös ut, så jag var tvungen att avslöja hemligheten. Men det var kul i alla fall att hon köpte det länge :)


Tindra med en minimuffins från den goda frukostbuffén


♥ Darlingen med en kaffe efter frukosten

  
Tindra bränner pengar på spelautomaterna


Blått så långt ögat ser...



  
Jocke och Tindra spelade bordhockey eller vad det heter...


Tindrisen i Fredrikshamn


Elliot sov, åt och låg och lekte med Bamse och hans kompisar i vagnen

Nu blev det nästan bara bilder, ingen text. Hände inte så himla mycket. Vi var bara i land i Danmark en snabbis, eftersom båten bara ligger inne i 1.5 tim. Tindra åt en glass och vi kollade lite i ett par affärer.

När vi kom hem var alla ganska sega, så det blev en lugn kväll med middag från Burger King och lite godis framför Robinson. Sen var det sängdags.






Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-05-24 / 16:48:30

Jag tar följer med på både promenad och fika. Jag kan Tis,ons, och fredag.

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-05-25 / 19:36:37

Jättehärliga bilder - ser ut att ha varit en toppendag!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: