VI HÄNGER

2009-05-25, 20:51:03 / Kategori: Allmänt
Dagens tandläkarbesök var en ganska spännande upplevelse. Jag var inte ens nervös när jag kom dit, för jag vet att min nya tandläkare är grymt duktig, och jag gillar honom verkligen! Han la en monsterbedövning innan han satte igång. Dock visade sig tanden sitta fast betydligt hårdare än han trott, och trots att han borrat sönder den i tre delar så fick han jobba och slita och dra så svetten rann på honom. Men ut kom den. Jag fick åka hem med en sån där äcklig tuss i munnen för att stoppa blödningen.
Vågade inte äta nåt på hela dagen, det är ju så äckligt med det stora hålet där tanden satt. Åt pyttelite middag, men nu är jag hyfsat hungrig igen! Får kanske inta lite flytande föda. Eller glass, det smälter ju och rinner lätt ner i magen :)

Nu sitter jag med Elliot på magen i vår nya bärsjal som jag fick hem på posten idag. Är så himla nöjd, för den är verkligen bekväm, till skillnad från bärselen. Elliot verkar också trivas i den, han har hängt här och sovit i ett par timmar nu. Ser ut som ett litet afrikanskt barn, och jag kan samtidigt pyssla med andra saker utan att behöva ha honom på armen.




Här hänger han gott!



Linda
BLOGG: http://easytolove.blogg.se/ 2009-05-25 / 22:22:19

Hur e det med tanden?

Jag ska till Allum i morgon för att hämta ett par skor som jag beställt åt Lucas. Orkar/vill du följa med?



Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2009-05-26 / 00:52:25

Aj, aj, jag får tandvärk bara av att läsa om ditt tandläkarbesök!! :S Men nu är det i alla fall över, nu är den borta!



Elliot ser ut att ha det otroligt gott i bärsjalen, och den ser ju snygg ut dessutom!

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.blogg.se/ 2009-05-26 / 09:36:24

Så mysigt det ser ut! Har också köpt en sjal till mig och Isabella, men jag har inte vågat testa knyta den ännu - ser ju så himla komplicerat ut ;)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: