IKVÄLL BLIR DET RÖTT, VITT OCH GRÖNT!

2009-11-24, 15:52:59 / Kategori: Allmänt
Vaknade tidigt imorse av ett sms. Irritationen sköljde över mig, men försvann lika snabbt igen när jag såg vad det stog i sms:et. Vi har två biljetter till Frölunda - HV71 ikväll. Från darlingen :) Faan vad roligt! Vi har inte hunnit gå på nån match än, så detta blir säsongspremiär.
Förra säsongen var vi ju på flera stycken, jag med magen i vädret! Nu kommer det garanterat bli lättare att klättra upp för de branta trapporna i Scandinavium.

Idag ringde en kille från vår hyresvärdskontor ang de golv vi hade önskat. Det blev ju sånt strul fram och tillbaka, för det visade sig att vi inte fick ha varken klinkers eller parkett i köket. Ändå står dessa två med som valmöjligheter i de rummen. Skumt...
Nu får det istället bli linoleum i köket, det enda som fanns att välja på. Vi får gå ner och kolla på färger på torsdag. Golven finns bara i schackrutigt mönster, vilket jag inte riktigt förstår... Men men. Allt är bättre än den fula flammiga plastmattan som ligger nu.

Var ute och gick i förmiddags med Elliot sovandes i vagnen. Vädret var helt ok, det blåste en del, men solen sprack fram lite då och då. Sen hann vi väl vara hemma en timme innan himlen öppnade sig igen.

Oj oj, dags att styra upp middagen ser jag! Ikväll hålls alla Göteborgska tummar för indianerna!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: