NUFFROR

2009-11-26, 22:43:59 / Kategori: Allmänt
Köpte ju mig en sån där underhållande våg igår, som mäter allt man har i kroppen. Vatten, fett och muskler, svart på vitt får man. Eller en käftsmäll skulle man också kunna kalla det.
Vojne, vojne... Får nog öka träningen en hel del, för att jag ens orkar hålla mitt huvud uppe med den där ynka muskelprocenten, det är fanimej nästan ett mirakel!

Ska äntligen presentera mina siffror här tänkte jag. Inte för att det intresserar er nånstans gissar jag på, men jag vill sätta den pressen på mig själv. Inte så kul att komma krypande med svansen mellan benen och berätta att man gått upp i vikt, eller fått ännu större lår...

Håll i hatten!

26 nov
Fettprocent 29.8
Muskelprocent 49.1
Vattenprocent 48.6
Vikt 65.2 kg

Japp! Då var det officiellt... Ja ni ser ju, muskelprocenten är ju inte direkt nåt att skryta med. Men det blir det förhoppningsvis ändring på allteftersom tränandet fortlöper.
Var i alla fall gött att se att jag nu har gått ner 9 kg sedan jag började. Det är jättemycket, och jag vill ju gå ner ungefär lika mycket till. Hmm, måste nästan har varit lite USA fet innan ju... Yscha...

Veckans träning

Mån spinning
Tis 5 km promenad
Ons ------
♥ Tor step + ca 3 km promenad
♥ Fre
♥ Lör
♥ Sön

Anonym
2009-11-27 / 09:05:10

Tycker att du är riktigt duktig med tränandet...tycker att det är svårt att få ihop mnina två pass på gymet då jag är ensam med Amanda :( Men jag kämpar på så gott jag kan..promenerar varje dag iaf..




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: