UT MED DET GAMLA, IN MED DET NYA...

2009-10-14, 21:36:46 / Kategori: Allmänt
Idag sålde vi en av våra vagnar till en kompis. Anledning? Jo för att det kändes löjligt att ha två så stora vagnar. Vi behöll alltså Brion nu inför vintern, just in case det skulle bli århundradets vinter :) Det är ju min kära cross country vagn som funkar i alla terränger. Inte jättesmidig kanske, men vansinnigt lättkörd!

Istället köpte vi en mindre variant, som är lätt att slänga in i bilen. Funderade först på att gå direkt på en Emmaljunga scooter, men det får bli ut på vårkanten när han närmar sig ett år. Så det blev en Graco mirage plus :) En liten käck sak, som vi kan sätta fast babyskyddet i om det behövs. Smart om man är ute och åker och Elliot sover. Då behöver vi inte väcka honom och lyfta ur honom ur bilstolen, utan bara lyfta över hela konkarongen till vagnen.

 

Har varit på mamma-bebisdejt idag. Lika trevligt som vanligt. Lite roligare för Elliot nu också när han kan sitta upp och leka. Fast idag blev han nog lite frustrerad, för alla de andra äldre barnen kan både krypa och gå. Han satt still på sin plats och kunde ju inte ta sig till några andra roliga leksaker :)

Inte lätt... Man lär sig en sak och vill ändå kunna mer :)

 

Nu känner jag mig lite trött faktiskt... Nattsömnen är fortfarande sisådär. Kan inte påstå att Elliot sover som en gris längre. Och vakna kl 6?! Vad är det frågan om?! Fnys...

 

Ha en skön kväll mina vänner ♥


Carolina
BLOGG: http://www.carolina1979.se 2009-10-16 / 12:36:54

Kul med ny vagn! Det där med att vakna tidigt ja... där verkar Bella och E ha något gemensamt! ;) Vad tror du om att sikta på en fika i nästa vecka? kram

Jossan
BLOGG: http://www.jozzan.bloggspace.se 2009-10-17 / 10:42:56

Hej, hej!



Ja, klockan 6 är tydligen en riktigt bra tid att vakna enligt våra huliganer ;-) Fast idag vaknade hon 7.30, höll på att trilla ur sängen när jag kollade på klockan haha haha..



Härligt och roligt med ny vagn, det är aldrig fel!



Ha det gott, kram kram Jossan



Ps. Vill också fika nästa vecka ;-)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: