♥ LOVELY MAMAS-DEJT

2009-09-17, 22:39:15 / Kategori: Allmänt
Idag har jag varit på mamma-dejt med en hel hög trevliga morsor. Så himla nice! Man blir verkligen på gott humör när man träffar det här gänget, det är en härlig blandning av alla möjliga personligheter :)
Det blev fika på Fyren i Kungsbacka, och sen tog vi alla en sväng vid ån. Efter det åkte några hem, och vi andra fortsatte på en second hand-butiktur. Fyndade tre jättefina saker till Elliot. En skjorta, en tröja och en skitfin blå fleecejacka. Allt för 45 kr totalt. Ska lägga ut bilder imorgon så ni får se.

Tatueringen läker som den ska, ser hur fin ut som helst. Den har slutat släppa ifrån sig överflödig färg, och på vissa ställen är det små, små skorpor nu. Rodnaden har lagt sig också, så den ser helt enkelt jättebra ut läkningsmässigt. Känner att den har börjat klia så smått, så det är ju ett bra tecken.

Imorgon kommer min lilla docka äntligen hem. De påbörjar sin resa hemåt när som helst nu tror jag. Ska bli så mysigt att få krama henne igen ♥ Och så kör vi fredagsmys naturligtvis, med tacos :)

Måste gå och smörja armen nu, det kliar som fasen!!!

God natt & sov sött ♥

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2009-09-17 / 23:42:43

Haha, det låter som en bra lösning! ;)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: