NICE NICE!

2009-09-10, 22:22:50 / Kategori: Allmänt
Vilket tokhärligt väder det blev idag! Nästan som om sommaren kom i minirepris. Härligt, man blir på så himla gott humör av lite sol och värme! Har dessutom haft en supertrevlig dag, så nu känns livet helt ok :)

Var på öppna förskolan i förmiddags med Linda. När vi kom dit var det bara två föräldrar där med sina små bebisar. Men allt eftersom fylldes det på, och efter en och en halv timme var det fullt med folk och ungar. Meningen var att mellan 9-12 så var det för bebisar mellan 0-6 mån. Men det var nog inte många som var i den åldern, de flesta var äldre och kunde både krypa och springa runt.
Elliot var i alla fall helnöjd och jätteglad som vanligt. Låg och lekte, satt en ganska lång stund och lekte och var bara allmänt nöjd med att se sig omkring på allt och alla. Trevligt! Dit vill jag gå igen!

Efter det blev det lunch och en promenad innan vi vände hemåt igen.

När jag skulle hämta Tindra i skolan sprang jag på en kompis och två av hennes barn. De skulle till lekplatsen så vi hängde på. Satt där i den goa värmen och snackade skit medans kidsen lekte. Sen bjöds det på kaffe hemma hos Sara innan det var dags att gå hem och fixa middag.

Kanondag helt enkelt!

Imorgon är det dags för Tindra att åka till Norge. Försöker säga till henne hela tiden att ingen av oss ska gråta, men vet inte om det kommer lyckas så bra... Hon blir nästan tårögd när vi pratar om det, och så säger hon "men jag vet att jag kommer gråta, för jag vill inte åka ifrån dig!" Usch alltså...

På kvällen ska vi över till några kompisar. Vi ska spåna lite på tatueringen, och det ska bli skitkul. Hoppas vi får tid och möjlighet att göra den snart! Lovar att rapportera och visa bilder så fort det är gjort! Kanske även kan smygfota under tiden den görs :)

Ha det bra allihop!

Laura
BLOGG: http://papatya.blogg.se/ 2009-09-11 / 19:25:39

Finns inget värre än avsked, och det värsta är att man ALDRIG blir van, hur gammal man än blir. Samtidigt så måste man ju komma ifrån varandra ibland, för att sakna den andra och kanske lära sig att bli lite självständigare! :) Hoppas att ert avsked gick bra och tårfritt! Snart ses ni igen!



Kram!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: