TREVLIG DAG

2009-09-25, 21:53:57 / Kategori: Allmänt
Vi har haft en jättetrevlig dag i Kungälv, även om den inte blev så lång. Men vi hann med en snabbfika och matning av barnen, och lite tittande i barnaffärer. Men tro det eller ej, jag köpte inte en grej :)
Jättegoa mammor träffade vi, och underbart söta barn! Tindra hade så kul med den andra tjejen som var med som är jämngammal med henne. Det blev bla kastanjplockning på hög nivå :)
Bussresan gick hur bra som helst! På vägen till Kungälv sov Elliot hela vägen, och hem satt han i sin vagn och log och lekte. Tindra somnade när vi åkte hem :)

Kvällen har varit lugn, jag och darlingen har suttit vid varsin dator och surfat hahaha. Fredagsmys :) Jag kollade på Idol också förresten.

Imorgon blir det kanske ett besök på barnmässan i Hängmattan i Majorna. Jag och syrran pratade nyss om att gå dit, med eller utan barn. Hade varit kul om man kunde fynda lite :) Sitter även och kollar runt på Tradera. Tradera is da shit!

Måste ta nåt fettigt att äta, är jättehungrig. Har ätit för dåligt idag... Trevlig fredag!


Jossan
BLOGG: http://www.jozzan.bloggspace.se 2009-09-26 / 20:18:46

Tack för igår :-)



Och vad skönt att det gick bra på bussen hem, då blir du inte avskräckt om du måste åka lite längre nästa gång!



Kram Jossan

Johanna
BLOGG: http://mittlivmedbonan.blogg.se/ 2009-09-26 / 21:26:09

Hallo där!

Härligt med skön dag igår. Ibland är de bästa kvällarna med slösurf;)



Lillskrutten drar 74, kan ha vissa plagg i 68. 80 är för stort än, men han kommer nog att ha det om någon månad så det är lika bra att köpa upp sig. Han är ju rätt lång min prins. Hur lång är Elliot?



Hoppas lördagen varit bra!

Kramar!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: