ALLA ÄR PÅ BENEN IGEN!

2010-02-25, 13:52:58 / Kategori: Allmänt
Nu verkar både jag och Elliot vara nästintill helt återhämtade från magsjukeskiten. Jag fick bara nån konstig intensiv kombination av magsjuka slash influensa. Låg ju stendäckad i tisdags med närmare 40 graders feber och en vansinnig värk i hela kroppen. Men redan igår började det kännas bättre, trots att jag fortfarande hade lite feber. Idag känns det helt ok, inte helt hundra, men på god väg.


* * *


Elliot vill ha mer och mer mat, vilket bara är kanonbra. Han har ju en del att äta upp sig i vikt nu, så vi har börjat trappa upp mer och mer. I eftermiddag får han ev ett mål som vanligt till middag. Magen verkar ok på honom nu, så då kan han lika gärna få lite rejälare mat igen.

Det här med att åka in till barnakuten tre gånger utan att få någon vidare hjälp vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om... Nu var det ju ingen fara, det vände ju, men det hade lika gärna kunnat vara tvärtom.

Varför denna nonchalens när man som förälder kommer in och är orolig över sitt barns väbefinnande?! Den sista läkaren vi träffade i måndags ska vi inte tala om. Man märkte direkt på henne att hon minsann tyckte vi var lite smått fåniga som hade kommit in tre gånger på två dagar! Det var en mycket arrogant ton från hennes sida under hela samtalet.

Att vi dessutom blev sittande och fick vänta i 7 tim (!) är tamejfan under all kritik!!! Inte en sköterska kom under den tiden och frågade hur det var, om det var något vi ville ha hjälp med osv.
Vi var tydligen längst ner på prio-listan, för när det var vår tur var hela akuten tom, receptionen hade stängt och det var inte en kotte att se.

SÅ JÄVLA KASS!!

Ingen idé att älta det, men jag tycker det är stor förbannad skam! Sitter man med ett barn under ett år som är på gränsen till så uttorkat att det behöver dropp, så är väl det minsta man kan begära lite engagemang från personalens sida.


* * *


Idag kommer äntligen lilla Tindrisen hem! Skickade henne till sin pappa i måndags kväll när vi åkte till akuten. Har inte sett henne sedan dess, så det ska bli skönt att få ge henne en hård kram nu när hon kommer hem från skolan!

Och här vräker snön ner igen. Fast nu snackas det om plusgrader och regn i natt. Vet inte om jag är så sugen på regn... Om det måste komma nederbörd så får det hellre vara snö...






Camilla E Lindström, En mammas dagbok ♥
BLOGG: http://emring.blogspot.com 2010-02-25 / 19:11:56

Usch och fy för sjukdomar, hoppas att ni snart är på benen igen.



Ha en tokbra torsdagskväll,

imorgon är det redan fredag!!



Kramar Camilla

♥ ♥ ♥




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: