FRUKOST PÅ SÄNGEN...?

2010-02-10, 22:05:28 / Kategori: Allmänt
Om man skulle ta och mysa till det imorgon och äta frukost i sängen, jag och lilleman. Men jag vet nog hur mysigt det blir, han vill ju inte ligga still i 30 sekunder... Och vad skulle han äta... Macka kanske iofs. Välling känns ju sådär spännande när man ska lyxa till det ;)
By the way, så verkar han acceptera vällingen nu. Innan har det ju varit kalla handen. Nu äter han :)


Har haft en najs dag som innehöll sushiätande med några av mina mamma-vänner. Hur gott som helst, och jag älskar att träffa mina nyfunna vänner. Vem vet, kanske finns det någon i det gänget som kan bli en riktigt bra vän i framtiden.


Väcktes tidigt imorse av ett sms från en gammal vän som jag inte har hört ifrån på säkert 4-5 år. Vilken underbar start på dagen! Jag blev väldigt glad att hon tog kontakt med mig igen, och det visade sig att vi har mycket att ta igen. Så vi ha preliminärbokat in en lekträff med våra små (för det visade sig att hon fick en son i maj) på onsdag nästa vecka! Längtar redan!!


Imorgon måste vi börja förbereda inför resan till Strängnäs och svärisarna på fredag. Vi åker direkt efter Tindras simskola, så allt måste vara klart innan vi åker till Åby. Sen hämtar Jocke oss där.


Dags att sova, är jättetrött efter Elliots nattbus ;)

Karin
BLOGG: http://ksliv.blogg.se/ 2010-02-11 / 08:07:06

Det lät som en skön dag! Jag måste också ta och äta sushi någon dag, det var evigheter sedan. Åh, ÄLSKAR när man hör från någon gammal vän sådär. Då är man lycklig i flera dagar efteråt. Hoppas att denna dag blir minst lika bra :] Kramar




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: