VI AVVAKTAR OCH SER...

2010-02-21, 12:50:18 / Kategori: Allmänt
Natten som gick var ok, men lite orolig. Vid 4 vaknade Elliot och var helt nedbajsad, på pyamas och allt. Bara att gå upp och tvätta hela barnet. Gav honom även lite vätskeersättning när vi ändå var uppe, men det var fortfarande inte alls populärt.

Vid åtta vaknade han igen, och då fick han 90 ml ersättning. Sen somnade han om igen och vaknade runt 9 och var ledsen. Vi trodde att han kanske va lite hungrig, så han fick 90 ml till.
Men det fick inte stanna länge i magen. Denna gången fick pappan hela spyan på sig, men lyckades reagera så snabbt att han ändå kunde hålla Elliot utanför sängen, så att det mesta kom på golvet.

Så det var bara att plocka av pyamas och sätta lilleman in badet. Där satt han en kort stund och sen blev han ledsen. När han kom upp somnade han nästan direkt.

Nu har vi på Sjukvårdsupplysningens inrådan, gett honom ca 5 ml vätskeersättning var 7:e minut ungefär. Vi blandade i lite saft så att det ska gå lättare.
Än så länge har inget kommit varken upp eller ut, men det är ju inga mängder han får i sig. Blir han inte bättre utöver dagen, och kan behålla lite mat, så skulle vi åka in med honom. Nu har han ju inte fått behålla något i magen sedan i fredags :(

Mammas lille sjukling...

 

 

Underbart fin dag ute nu. Solen skiner och det är kallt. Väldigt inbjudande till en långpromenad, men vi stannar inne. Kanske imorgon om läget stabiliserar sig.

 


Amanda
BLOGG: http://creyla.blogg.se/ 2010-02-21 / 14:48:32

Stackars liten. Han ser absolut inte pigg ut. Skönt att ni ändå får komma in och få lite hjälp. Hoppas ni kryar på er!

Kramar

Amanda & Oscar
BLOGG: http://glantan.blogg.se/ 2010-02-21 / 17:47:07

Krya på dig Elliot!!!




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: