GOLVET KOM TILLBAKA....

2010-01-08, 15:56:16 / Kategori: Allmänt
... och bet golvläggaren i arslet!!

En fullspäckad dag med besiktningar av köksgolvet från både höger och vänster. Ringde till hyresvärden och klagade än en gång och bad dem komma upp och titta. Han kom nästan direkt och kunde efter en snabb kik konstatera att det inte var bra gjort! Han sa tom själv att han hade stört ihjäl sig på hur fult det var.

Vi blev direkt lovade nytt golv plus nya lister! Gött mos :) Han skulle även ringa golvläggaren själv och säga att de inte heller var nöjda med jobbet.
Efter en kort stund ringde han tillbaka och sa att chefen på golvfirman ville komma upp och kolla också. Tjena tänkte vi, han kommer naturligtvis också säga att det är sånt som händer och att det blir så för att blablablabla...

Nu var de nyss här och kröp omkring och pillade och ojjade sig och suckade. Inte heller de var nöjda med resultatet, och de fattade mer än väl att vi inte var nöjda.

Så jäkla skönt att vi fick rätt, och att allt har löst sig! Nu får vi vänta en månad ca på det nya golvet, men det är skit samma. Bara jag vet att det eländet som ligger nu ska bort inom snar framtid.

Carolina
BLOGG: http://carolina1979.se 2010-01-08 / 16:24:50

Underbart - skönt när de "goda" segrar! ;) kram




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: