1 JUNI ♥

2010-06-01, 08:36:49 / Kategori: Allmänt
Juni känns som startskottet på sommaren! Nu väntar vi sol och värme i ett par månader framöver. Yeah right... Önska kan man ju alltid göra.

Idag väntar en liten picknick med barnen efter att Tindra slutar skolan.
Hon ska även ha med en kompis, och vi ska gå till Arken och ha en härlig stund i solen :) Ska gå ner och handla lite fika om ett par timmar. Syrran & lilla Isabelle kommer också, så även Elliot får en lekkompis.
När Jocke kommer hem vankas det shopping. Dags att fixa avslutningskläder till Tindra, och även skor. Elliot behöver också ett par luftigare skor nu när värmen är här.

Elliot har börjat morgonen med lite motion. Han har gått några varv runt lägenheten med sin lilla vagn med klossar i släptåg. Han har inte gått på "riktigt" utan att hålla i sig, utan är som Spindelmannen som sitter klistrad mot skåpsdörrarna :)

Vet att det finns några stycken av er där ute som undrar varför Tindra sällan är med på bild. Om jag har glömt henne... Klart jag har. INTE. Men iom att hon är i skolan hela dagarna så blir det mest att jag tar bilder på Elliot, och vad vi hittar på under dagen. Sen är det inte heller alltid så lätt att få en 8-åring att ställa upp och vara med på bild. Men nu i sommar när hon är ledig så kommer hon naturligtvis figurera mer här i bloggen :)






» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: