Ännu en dag på Arken!

2010-06-03, 22:05:43 / Kategori: Allmänt
Även denna soliga dag spenderades på Arken bland djuren. En jättestor filt och lite fika var allt som behövdes för att alla skulle vara nöjda och glada. Och solen och värmen förstås! Älskar verkligen att vara där med barnen, de har så roligt.

Idag blev syrran dessutom kaninjägare!
Bäst som vi satt och gottade oss såg vi plötsligt en kanin som skuttade runt utanför kaninhagen. Den hade hoppat in i fårens hage. Eftersom staketet där är gjort för stora får, så insåg vi snabbt att den lilla kaninen skulle kunna rymma iväg i princip var som helst. Med tanke på att det ligger en bilväg inte så långt bort så fanns risken att den skulle bli överkörd. Eller bli skadad på nåt annat sätt. Det är ju ändå tamkaniner, de ska inte hoppa runt hej vilt så där.

Tindra och syrran började "jaga" kaninen för att fånga in den, och efter en god stunds slit och lurande med färskt gräs fick de tag på den :)

Nu till en sak som gjorde mig riktigt förbannad! Det var en morsa där med sina två barn, och den ena ungen knatade plötsligt iväg till kaninhagen. Morsan satt kvar en stund, men gick sedan bortåt kaninerna. Plötsligt kom hon springande i full fart, hämtade barnvagnen som stog parkerad nära oss, och sprang bortåt kaninerna igen. Samtidigt sa hon nåt till barnen, som vi inte riktigt uppfattade. Sen fick de väldigt bråttom därifrån.

Så vi är ganska övertygade om att en av ungarna lyfte ut en kanin från deras inhägnad, och sen lyckades väl den lille kaninrackaren att slita sig från ungen. Men vad är det för idiotmorsa som bara sticker därifrån utan att säga till personalen?! Struntar hon fullständigt i vad som hände med den lille rymlingen??

Ja ja, kaninen är safe nu, tack vare the rabbithunter Lena ;)


 


J U L I E
BLOGG: http://juulieee.blogg.se/ 2010-06-04 / 00:10:24

Usch så dålig stil av den där morsan tycker jag!! Tur för kaninerna att Lena o Tindra kom till undsättning ;)




» NAMN
» E-POST
» URL
Tyck till!: